Driven .net utvecklare sökes

Driven .net utvecklare sökes

En driven .net utvecklare sökes till ett spännande företag.
Du tycker om det varierande arbetet som konsult och känner dig bekväm i mötet med nya människor. Du är teknikintresserad och gillar att uppdatera dig med den senaste tekniken.

Om tjänsten
Vår kund startade bolaget år 2000 av konsulter med lång erfarenhet inom systemutveckling och arkitektur kring Microsoft's serverprodukter och utvecklingsverktyg.

Deras affärside är att erbjuda konsulttjänster i form av arkitektur och systemutveckling kring Microsofts plattformar med tonvikt på den modernaste tekniken. Med spetskompetens och stort personligt engagemang hjälper vi våra kunder att uppnå optimal affärsnytta.

Vår kunds grundfilosofi är att genom vår tydliga inriktning och erbjudande ska bli en självklar aktör på marknaden inom deras område.

Vår kund jobbar med större bank och försäkringsbolag bland annat Folksam, Länsförsäkringar och DNB m.m.

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare kommer du vara den som implementerar lösningsarkitektens vision. Som systemutvecklare i våra uppdrag jobbar vi med granska design och lösningsförslag, programmering i något .Net språk och programmering i SQL. Vi tar även fram batchlösningar och enhetstester samt sätter upp utvecklingsmiljö, konfigurera och utför test. Varje konsultuppdrag är minst 6 månader lång då är man mesta dels ute hos kunden och jobbar.

Vem söker vi till denna tjänst?
Du har naturligtvis mycket goda kunskaper inom Microsoft teknik men det är även meriterande med någon form av verksamhetskunskap, gärna inom bank & försäkring.

Vi söker dig som har en drivkraft att utveckla sin kompetens för att företaget ska kunna ta nya uppdrag som kräver kunnande om moderna tekniker och arbetssätt. Vårda sitt personliga nätverk för att bidra med kontakter vid rekrytering av nya konsulter och nya uppdrag.

Krav
Kandidatexamen inom data/systemvetenskap som lägst

Minst 3 års erfarenhet inom .net utveckling

Flytande Svenska i tal och skrift

Flytande Engelska i tal och skrift

Meriterande:
Verksamhetskunskap inom bank och försäkring

Erfarenhet inom fler programeringsspråk

Villkor och förmåner
Startdatum: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Placeringsort: Centrala Stockholm

Omfattning: 100%

Lön: Enligt kollektivavtal

Urval sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Om Jobzone:

Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag och vi har ca 50 lokala kontor i Sverige och Norge. Alla med stora kunskaper om sin marknad och vi jobbar utifrån dig som medarbetare i fokus: vår vision är att ha världens lyckligaste medarbetare!

Du kan känna dig trygg i din anställning hos Jobzone. Du blir anställd på heltid, du är försäkrad och får pensionsavsättning. Självklart har vi kollektivavtal och är medlemmar i Bemanningsföretagen.

Dessutom finns det alltid någon nära som ställer upp för dig. Det är en självklarhet, vi vill vara branschens bästa arbetsgivare!

Som anställd hos Jobzone finns en mängd karriärmöjligheter. Vi finns inom många branscher och verkar i stora delar av Sverige och Norge - vart är ditt nästa drömjobb inom Jobzone?
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobzone.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (7 dagar kvar)