Social Media Specialist

Social Media Specialist

Är du en fena på Sociala medier och har ett intresse för employer branding? Då kanske du är vår nya Social Media Specialist!

Som Social Media Specialist kommer du att ansvara för att våra fantastiska kunders varumärken och annonser syns på sociala medier på bästa möjliga sätt. För att ta Jobylon och våra kunder till nya höjder letar vi därför efter en kreativ och analytisk person som kan komma med nytänkande idéer för just detta!

Vilka är vi?

Vi är idag ett team på 25 Jobylonians som alla tillsammans arbetar med ett tydligt uppdrag - "Hiring Simplified". Varje dag hjälper vi HR avdelningar runtom i världen att på ett enkelt sätt skapa och sprida nytänkande jobbannonser samt hantera sina kandidater i ett användarvänligt rekryteringsverktyg.

Vad gör en Social Media Specialist på Jobylon?

I rollen som Social Media Specialist har du oändliga möjligheter och tillväxtmöjligheter inom sociala medier då du tillsammans med vårt Customer Success team kommer att vara både hjärnan och hjärtat bakom hur vi arbetar med sociala mediekampanjer för samtliga av våra kunder.

Ditt primära ansvar ligger i att:
  • Arbeta med Facebook Ads Manager samt LinkedIn för att skapa och administrera kreativa digitala kampanjer på Instagram, Facebook och LinkedIn för att marknadsföra våra kunders jobbannonser.
  • Följa upp, utvärdera och optimera kampanjer samt förbättra relevanta KPI:er.
  • Hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna, best practice och tekniker inom sociala medier.
Om dig

På Jobylon värdesätter vi personligheten främst och ger dig alla förutsättningar för att lyckas oavsett tidigare erfarenhet, men vi tror att det kan vara värdefullt om du även besitter följande erfarenhet samt egenskaper:
  • Du är en person som älskar att utveckla innehåll, både i text och bild. Du har en fallenhet för förvandla ett enkelt budskap till en förtrollande upplevelse för målgruppen som kunden efterfrågan.
  • Erfarenhet eller intresse av mediaköp i sociala medier - Facebook (+ads manager), Linkedin och Instagram
  • Är analytisk och van att rapportera resultat
  • Du har ett öga för detaljer och kan snabbt sätta dig in i vilket budskap våra kunder vill förmedla
  • Är nyfiken på att lära dig mer om hur företag och organisationer kan använda sociala medier för att stärka sitt employer brand och attrahera kandidater
  • Hanterar både engelska och svenska flytande (ytterligare språk är meriterande)
Följ med oss på vår resa!

Är du redo att ta Jobylon till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in tidigt på ett spännande SaaS-bolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

Vi är just nu ute och letar efter grymma personer till alla våra team. Så är inte just denna roll vad du letar efter, tveka inte att nå ut till Karin på karin@jobylon.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobylon är ett snabbt växande SaaS-bolag med stora ambitioner att förändra det traditionella sättet företag attraherar, rekryterar och hanterar kandidater. Med ett starkt fokus på kandidatupplevelsen, en sömlös och användarvänlig produkt och kundservice i världsklass har vi kommit en bra bit på väg, samtidigt som vår resa knappt har börjat.

Teamet bakom Jobylon är ett ambitiöst och nyfiket gäng som alltid sätter kunden först, vi tror på att enda sättet att skapa något fantastiskt och unikt är att göra det tillsammans med våra kunder i en miljö där ledordet "Happiness" står i centrum och där vi vågar utmana varandra.