Customer Success Manager

Customer Success Manager

Nu söker vi på Jobylon efter en stjärna som vill vara med och ta vårt Customer Success team, vår produkt och våra kunder till nästa nivå!

Är du en naturlig relationsbyggare som älskar mixen av kundkontakt, produkt och försäljning? Vill du jobba med en innovativ och global tjänst på ett snabbväxande SaaS-företag? Då har du chansen att vara med om ett fantastiskt äventyr tillsammans med oss på Jobylon som Customer Success Manager!

Vilka är vi?

Vi är idag ett team på 25 Jobylonians som alla tillsammans arbetar med ett tydligt uppdrag - "Hiring Simplified". Varje dag hjälper vi HR avdelningar runtom i världen att på ett enkelt sätt skapa och sprida nytänkande jobbannonser samt hantera sina kandidater i ett användarvänligt rekryteringsverktyg.

Idag är vi stolta över faktumet att Jobylon används och uppskattas av hundratals framgångsrika internationella varumärken världen över så som exempelvis KPMG, McDonald's, Capgemini, och Northvolt.

Vad gör en Customer Success Manager på Jobylon?

Som Customer Success Manager är du hjärtat i organisationen då det är din uppgift att se till att våra våra kunder får ut den bästa möjliga upplevelsen av Jobylon.

Teamet som jobbar med Customer Success är det största teamet på Jobylon och består idag av ca 10 personer. Vi jobbar tätt ihop och du kommer få stor inverkan i våra interna strategier och hur vi bäst bör jobba med produkten och våra kunder. Och inte för att skryta, men vart annars om inte i en annons (!), så kommer du att få möjligheten att arbeta i ett team där vi idag har en så pass hög kundnöjdhet att majoriteten av våra kunder är tips från befintliga kunder. Så vill du bli en del av ett CS-team som inte bara sätter snabbhet och kvalité i första hand utan som också gör det lilla extra, då har du hittat rätt team att bli en del utav!

I rollen kommer framförallt att fokusera på följande:
 • Ansvara för onboarding, uppföljning och kontinuerlig kontakt med dina kunder
 • Identifiera möjligheter till merförsäljning
 • Se till att våra kunder förnyas och växer
 • Sätta upp samt hålla i training-session med dina kunder
 • Hjälpa våra kunder att uppnå sina egna mål genom att ge råd och tips för hur de på bästa sätt använder Jobylon och tjänster som vi tillhandahåller.
 • Föra vidare feedback till produktteamet efter kundspecifika behov och vara proaktiv i det arbetet för att aktivt öka värdet för kunden
Om dig

Som person ser vi gärna att du har en stark drivkraft och intresse för att etablera nya lösningar hos våra kunder samt trivs i en roll som innefattar stort detaljfokus i ett högt tempo för att driva projekt framåt.

För att trivas i rollen ser vi gärna att du har:
 • Arbetat inom Customer Success, gärna på ett SaaS bolag i tillväxt
 • Ett tekniskt intresse och tycker det är kul med utmaningar
 • Erfarenhet av kundkontakt och kundservice/projektledning
 • Ett intresse för att bygga långsiktiga kundrelationer och motiveras av att hitta kreativa lösningar på kunders problem
 • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt. Kunskaper i finska är meriterande.
 • Arbetat i en självständig roll tidigare samt ägt processerna du suttit med.
I övrigt ser vi gärna att du är mångsidig, har ett starkt eget driv och bekväm i en operativ roll. Du är en "doer som tar egna initiativ och gillar när saker och ting går fort!

Följ med oss på vår resa!

Är du redo att ta Jobylon till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in tidigt i ett på ett spännande SaaS-bolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

Vi är ju nu ute och letar efter grymma personer till alla våra team. Så är inte just denna roll vad du letar efter, tveka inte att nå ut till Karin på karin@jobylon.com
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 29 okt 2021 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobylon är ett snabbt växande SaaS-bolag med stora ambitioner att förändra det traditionella sättet företag attraherar, rekryterar och hanterar kandidater. Med ett starkt fokus på kandidatupplevelsen, en sömlös och användarvänlig produkt och kundservice i världsklass har vi kommit en bra bit på väg, samtidigt som vår resa knappt har börjat.

Teamet bakom Jobylon är ett ambitiöst och nyfiket gäng som alltid sätter kunden först, vi tror på att enda sättet att skapa något fantastiskt och unikt är att göra det tillsammans med våra kunder i en miljö där ledordet "Happiness" står i centrum och där vi vågar utmana varandra.