Account Executive

Account Executive

Nu söker vi på Jobylon efter en stjärna som vill vara med och ta vårt säljteam, vår produkt och våra kunder till nästa nivå!

Är du en framgångsrik säljare inom SaaS som är redo att bli utmanad? Vi växer, och för att fortsätta göra det behöver vi en Account Executive som kan få oss att accelerera ännu snabbare. Bli en del av vårt säljteam och den spännande tillväxtresa vi har framför oss på Jobylon!

Vilka är vi?

Vi är idag ett team på 25 Jobylonians som alla tillsammans arbetar med ett tydligt uppdrag - "Hiring Simplified". Varje dag hjälper vi HR avdelningar runtom i världen att på ett enkelt sätt skapa och sprida nytänkande jobbannonser samt hantera sina kandidater i ett användarvänligt rekryteringsverktyg.

Idag är vi stolta över faktumet att Jobylon används och uppskattas av hundratals framgångsrika internationella varumärken världen över så som exempelvis KPMG, McDonald's, Capgemini, och Northvolt.

Vad gör en Account Executive på Jobylon?

I rollen som Account Executive kommer ditt huvudfokus vara att driva, utveckla och stänga affärsmöjligheter. Med hjälp av kvalificerade leads och möten från vårt SDR team kommer du att lägga större delen av din tid på att bygga och utveckla dina egna kundrelationer för att på sikt skapa fördjupade samarbeten och mer komplexa affärer. Som Account Executive kommer du att ha ett tätt samarbete med teamets Sales Development Representatives, samtidigt som du inte är rädd för att själv prospektera när det behövs.

Du kommer att ingår i ett säljteam idag bestående av tre personer samt ha ett nära samarbete med vårt Marknads- samt Customer Success team.

Varför du kommer att spela en viktig roll

Ett av våra ledord på Jobylon är "Passion for Business". Allt vi gör ska i slutändan resultera i konkret affärsvärde för våra kunder. Med detta ledord i ryggen har vi det senaste året vuxit kraftigt och står nu inför vår mest expansiva fas hittills. Under den kommande tiden kommer du som Account Executive få chansen att vara med på en spännande resa med högt tempo och vi tror därför att du som person trivs i en miljö där du motiveras av just detta!

Om dig

Vi ser att du har tidigare erfarenhet av B2B försäljning samt ett intresse för tech och rekrytering, men personliga egenskaper som ödmjukhet, driv, engagemang och förmågan att arbeta målfokuserat är viktigare för oss än erfarenhet!

För att trivas i rollen som Account Executive tror vi att du:
  • Älskar att stänga affärer, vågar utmana dig själv och trivs i en miljö där du får arbeta långsiktigt med mer komplex försäljning.
  • Tidigare har arbetat med B2B försäljning, gärna på ett SaaS bolag och har god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer.
  • Har en nyfikenhet och intresse för produkt och att är van vid att förmedla och paketera information på ett pedagogiskt sätt till potentiella kunder.
  • Är van vid och trivs med att självständigt hantera du dina säljprojekt från början till slut
  • Är flytande på svenska och engelska i både i tal och skrift.
Följ med oss på vår resa!

Är du redo att ta Jobylon till nästa nivå? Missa då inte möjligheten att komma in tidigt i ett drivet säljteamet på ett spännande SaaS-bolag i tillväxt! Vi intervjuar kandidater löpande, så sök redan idag!

Vi är ju nu ute och letar efter grymma personer till alla våra team. Så är inte just denna roll vad du letar efter, tveka inte att nå ut till Karin på karin@jobylon.com

Vi ser väldigt mycket fram emot din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 10 aug 2021 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobylon är ett snabbt växande SaaS-bolag med stora ambitioner att förändra det traditionella sättet företag attraherar, rekryterar och hanterar kandidater. Med ett starkt fokus på kandidatupplevelsen, en sömlös och användarvänlig produkt och kundservice i världsklass har vi kommit en bra bit på väg, samtidigt som vår resa knappt har börjat.

Teamet bakom Jobylon är ett ambitiöst och nyfiket gäng som alltid sätter kunden först, vi tror på att enda sättet att skapa något fantastiskt och unikt är att göra det tillsammans med våra kunder i en miljö där ledordet "Happiness" står i centrum och där vi vågar utmana varandra.