Team-manager inom business intelligence

Team-manager inom business intelligence

Arbetsuppgifter

Har du några års erfarenhet av arbete inom Business Intelligence och är nu sugen på att ta nästa steg i karriären? Har du även ett starkt driv och ett affärsmässigt tänk tror vi att du hade passat perfekt för denna roll som Teamchef till vår kund, Pdb:s BI-team i Stockholm. Pdb befinner sig i en stark tillväxt fas och är just nu igång med att utöka sitt Stockholms kontor på flera olika områden. Som Teamchef för BI-teamet kommer du ha ansvar för utveckling av affärsområdet och driva teamet framåt. Rollen kommer innebära ett nära samarbete med både säljansvarig och nationell chef för BI-affärsområde, men det är du som teamchef som kommer ha ansvar för affärsområdets utveckling i Stockholm. Du kommer ha fullt personal- och budgetansvar för affärsområdet BI.

Kvalifikationer
  • 3-5 års erfarenhet av arbete inom området Business Intelligence
  • Erfarenhet av arbete med eller som konsult
  • Starkt affärsdriv och erfarenhet av arbete med större organisationer
  • Flytande i engelska och svenska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

I rollen som Teamchef inom Business Intelligence söker vi dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom BI, samt dig som har ett stark affärsdriv, en nyfikenhet och en vilja av att vara med och bygga upp ett team och skapa något nytt. Vi tror att det kan vara meriterande att ha erfarenhet inom projektledning samt att du är en naturlig ledare som gärna visar vägen för resten av ditt team. För att passa i rollen ser vi också att du har ett genuint intresse för IT samt att du ser det som en spännande utmaning att bygga upp Stockholms BI-team och få vara med på den resan.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid med start efter överenskommelse

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Teamchef, Business Intelligence, BI, Big data, Business Performance Management, Corporate Performance Management, Enterprise Performance Management, Operational Performance Management, Yield Management.
Mer info
Kontaktperson Tora Matsson
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Tora Matsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Pdb hjälper sina kunder att göra framsteg med hjälp av smarta och beprövade IT-lösningar, samtidigt som de driver kundens affärer och verksamhet framåt. Företaget grundades 1983 och har idag sitt huvudkontor i Jönköping tillsammans med ett kontor i Stockholm och ett i Växjö. Totalt är de ca 85 anställda, varav 7 personer är verksamma i Stockholm. I rollen som Teamchef för BI i Stockholm kommer du arbeta med etablerade och välprövade BI-paketeringar och utmaningen ligger i att bygga upp och utveckla BI-teamet i Stockholm. Pdb har kontor på Kungsholmen i Stockholm.