Säljare (tysktalande) med tekniskt intresse

Säljare (tysktalande) med tekniskt intresse

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom luft & vattenrening söker vi en tysktalande teknisk säljare. Som säljare hos vår kund är du delaktig i hela säljprocessen, allt från att kontakta potentiella kunder för att presentera lösningar till att följa upp samt projektleda kunden genom hela implementationsprocessen. Vår kund expanderar och i rollen som säljare ingår även att marknadsföra lösningar och produkter samt upprätthålla goda kundrelationer, bland annat genom kundevents och mässor. Du arbetar självständigt med att upprätta offerter, planering och administrering i CRM system, samt ansvarar för din egen budget. Det finns stor expertis att tillgå hos kollegor inom organisationen.
Kunder du riktar dig till är framförallt fastighetsägare, restaurangkedjor, storkök och tekniska konsulter. Det ingår resor i arbetet, du kommer att vara varannan vecka i Sverige och varannan vecka i Tyskland.
Är du en säljare med stort intresse för teknik och sugen på en ny utmaning är det här rollen för dig!

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års erfarenhet av liknande roll
  • Du har en relevant eftergymnasial utbildning
  • Du har ett stort tekniskt intresse
  • Du behärska svenska, tyska och engelska flytande i tal och skrift
  • Du har körkort
  • Det är meriterande om du har arbetat mot Tyskland och/eller har erfarenhet från ventilation, byggprojektering eller drift.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som säljare är du affärsdriven, social, organiserad och strukturerad. Vidare är du nyfiken, innovativ och strategisk samt trivs med att arbeta under mycket eget ansvar. Du drivs av att ständigt utmana dig själv till nya höjder och du är social och kommunikativ.

Lön

fast + rörlig del, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Teknisk säljare, Tysktalande Säljare, Sales
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (53 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett prisbelönat miljöteknikföretag som är globalt snabbt växande. Lösningarna skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter och på privatmarknaden. Tack vare deras unika teknik är de idag globalt snabbt växande företag med installationer i sex världsdelar.