Projektsupport till tekniskt utvecklingsteam

Projektsupport till tekniskt utvecklingsteam

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund Camfil söker vi nu efter dig som vill agera Projektsupport med fokus på administration och kundhantering. Camfils team som arbetar med strategiska kundkonton och projekt letar nu efter en Support som vill arbeta nära sitt team med administrativa och stöttande arbetsuppgifter. Rollen finns inte idag, utan här har du som medarbetare stora möjligheter att forma och utveckla din egen roll inom teamet. Syftet är att du ska fungera som en stödfunktion till projektledare och säljare där du bland annat kommer arbeta med att skapa offerter och olika tekniska underlag. Du kommer även ha ansvar för mycket intern kommunikation på internationell nivå samt hantera inkommande samtal och mail. Till sist innebär rollen att du kommer arbeta i diverse databaser för att bevaka, processa, och hantera information som kan vara till nytta för teamet.

Kvalifikationer
  • Tidigare erfarenhet inom administration, support, kundservice eller arbete inom projekt
  • Kunskap och erfarenhet inom ventilationsbranschen är meriterande
  • Meriterande om du har erfarenhet av arbete i CRM-system
  • Flytande i både tal och skrift på svenska och engelska
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Projektsupport tror vi att du sedan tidigare har erfarenhet av någon form av supportfunktion eller av arbete i projekt. Du ska trivas med ett flexibelt arbete där stor del av din dag påverkas av kundens behov och vilka arbetsuppgifter som är mest prioriterade. Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet inom liknande bransch är det meriterande. Som person ser vi gärna att du är ödmjuk, men med ett driv att utvecklas och bli en del av Camfil.

Vad vår kund kan erbjuda

Vår kund är ett familjenära företag med stark entreprenöranda där du som medarbetare har stora möjligheter att påverka och där det är korta förändringsprocesser mellan förslag till handling. Företaget genomsyras av ett starkt förtroende för sin personal och värdesätter medarbetarnas trivsel högt. I och med att företaget är en stor aktör på marknaden skapar det en stabil grund och trygghet att luta sig tillbaka på samtidigt som du som medarbetare får vara delaktig i vad som pågår och kan vara med och påverka beslut.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Tora Matsson
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Tora Matsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 22 apr 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Camfil grundade sin verksamhet i Sverige 1963 och är idag världens ledande företag inom luftfilter för ventilationsanläggningar, med över 4200 medarbetare runt om i världen. Alla filter de säljer är producerade inom koncernen. Deras bas finns i Norden, där de är den ledande leverantören av filter för ventilation, metallfilter och renrums/HEPA-filter. De levererar bland annat luftfilter till alla kärnkraftverk i Norden. Huvudkontoret finns i Trosa och denna roll kommer utgå från deras kontor i Sätra.