Projektledare för omvandling av outsourcat it projekt

Projektledare för omvandling av outsourcat it projekt

Arbetsuppgifter

Vår kund är ett av Sveriges stora stolthet inom Retail. Nu söker vår kund en Projektledare inom IT som ska vara med att omvandla en befintlig outsourcad IT lösning för att passa vår kunds nya agila arbetssätt.
Ditt uppdrag som Projektledare är att hantera projektet under den första analysfasen och troligtvis kommer uppdraget även att sträcka sig över förhandlings- och förändringsfaserna. Uppdraget innebär mycket kontakt med leverantörer och interna intressenter hos vår kund. Du samarbetar med flera olika parter till vilka uppdraget och den slutliga lösningen är beroende av.
I uppdraget som Projektledare ingår sedvanliga uppgifter såsom rapportering, finansiell uppföljning, hantering av övergången för den nya lösningen, uppsättning av integrationer, administration och prioritering av leverantörer och intressenters feedback och krav samt att skapa en förståelse för leveransen ur ett tekniskt perspektiv.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av Projektledning
  • Du har erfarenhet av upphandlingsarbete
  • Du har erfarenhet av att arbeta i olika typer av outsourcade projekt/lösningar
  • Du har erfarenhet av Serviceintegration
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har erfarenhet av att arbeta med ITIL processer
Personliga egenskaper

Som Projektledare har du en god förmåga att arbeta i en snabbrörlig miljö. Du har en god förmåga att motivera och inspirera, trivs i att arbeta i team men kan självständigt arbeta inom projektets ramar. Du har en god kommunikationsförmåga och kan kommunicera med olika personer på olika nivåer i en organisation.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2020-02-17 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-09-30 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: IT Projektledare, IT Service Management, Projektledare, ITIL, Retail
Mer info
Kontaktperson Carolina Lundgren
Telefon 08-525 240 17
Email Mejla Carolina Lundgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Data & IT, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 mars 2020 (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.