Originalare till kunds inhousebyrå

Originalare till kunds inhousebyrå

Arbetsuppgifter

Är du en person som tycker om att arbete i ett högt tempo och i en kreativmiljö? Har du känsla för att ta fram original och ett sinne för korrektur? Då är det här en perfekt roll för dig.

För kunds räkning letar vi nu efter dig som vill arbeta i ett härligt gäng som originalare och bli en del av bolagets inhousebyrå. I rollen som originalare kommer du arbeta med olika typer av uppdrag, men alla med fokus på att skapa snygga och produktklara original.
Du kommer att arbeta tvärfunktionellt med placering i deras grafiska studio. Den grafiska studion tar emot cirka 400 uppdrag per år och din uppgift tillsammans med resten av teamet bli att hjälpa hela bolaget att skapa träffsäker kommunikation enligt deras brand guidelines. Uppdragen kan handla om allt ifrån sms, förpackningar, brev och butikskommunikation, banners med mera.

Kvalifikationer
  • Originalarbete
  • 3-5 års erfarenhet av Adobe Creative Suite
  • Goda kunskaper i Officepaketet
  • Meriterande om du kan After effects
  • Språk: Svenska & engelska
  • Van att ha flera uppdrag samtidigt
  • Trivs i ett högt tempo
Personliga egenskaper

Vi tror att du är en Originalare som arbetar obehindrat i Adobe Creative Suite och har ett sinne för noggrannhet och en positiv attityd. Som person är du prestigelös, och van att arbeta självständigt. Meriterande om du har erfarenhet av både digital och tryckt produktion.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid med start 2018-10-01 - 2019-11-30. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Originalare, illustratör, prepresstekniker, kommunikation, Adobe Creative Suite,
Mer info
Kontaktperson Tora Matsson
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Tora Matsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.