Orderkoordinator med känsla för service till långsiktigt uppdrag

Orderkoordinator med känsla för service till långsiktigt uppdrag

Arbetsuppgifter

Till vår kund söker vi nu efter en junior Orderkoordinator för att arbeta som koordinator till deras tjänster- och avtalsavdelning. Som Orderkoordinator blir din främsta uppgift att stödja återförsäljningsnätverket genom att svara på, hantera och informera om tjänster- och avtalsrelaterade frågor. Vidare innebär tjänsten arbetsuppgifter så som att utveckla kundens produkterbjudande genom att återkoppla erfarenheter vid vidareutveckling av tjänster och avtal samt utbilda nätverket i produktutbudet. Orderkoordinatorns arbetsuppgifter består av att beräkna reparationspris, skapa offerter samt förlängningar. Vidare kommer du arbeta med registrering av nya avtal, göra ändringar och avslut kring avtal samt ansvara för slutavräkning och fakturautskick. Uppdraget är tids obestämt och det finns goda möjligheter för rätt person till tillsvidareanställning.

Kvalifikationer
  • 2 års arbetslivserfarenhet inom administration, koordinering eller orderhantering
  • Akademisk examen inom Administration, ekonomi eller motsvarande.
  • God administrativ förmåga
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Du som söker får gärna ha tidigare erfarenhet från en liknande roll som har inneburit administration, orderhantering eller koordinering. Du har en mycket god administrativ förmåga och ett strukturerat arbetssätt. Vi tror även att du har goda kunskaper i kommunikation och problemlösning samt att du har lätt för att lära sig nytt. Utöver det ser vi gärna att du är positiv, framåt och trivs i kontakten med andra människor. Vidare beskriver du sig själv som en person med hög servicekänsla som gillar att jobba i team och med en förmåga att planera och organisera.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid med start senast 12/11 till tillsvidare. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Tora Matsson
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Tora Matsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer utföras hos vår kund som sitter i Stockholm vid kungens kurva.