Databasadministratör till streamingbolag

Databasadministratör till streamingbolag

Arbetsuppgifter

Vår kund söker en erfaren Databasadministratör till sitt Royalties och Reporting team. Detta team äger systemet som räknar ut royalty utbetalningar till ägarna av det innehåll som streamas via vår kunds plattform. Hjärtat för systemet är en PostgreSQL 11 databas, som underhålls av teamet. Nu vill vår kund hitta dig som är Databasadministratör och kan designa samt implementera nya lösningar för att möjliggöra framtida utveckling. Din roll som databasadministratör kommer även att innebära att du med din erfarenhet stöttar och delar med dig av din kunskap till teamet.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av rollen som databasadministratör
  • Du har erfarenhet av att administrera stora relationsdatabaser, inkl. PostegreSQL.
  • Du har erfarenhet av konfigurering och optimering av inställningar, kostnader, fjärrskrivbord och liknande
Personliga egenskaper

Du är en Databasadministratör som är strukturerad, har ett öga för detaljer och trivs att arbeta i ett team. Du delar gärna med dig av dina kunskaper och erfarenheter för att förbättra både din egen och ditt teams insats.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående, uppdraget löper i 6 månader med möjlighet till förlängning efter det. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Warehouse, Database Admin, PostgreSQL, Relationsdatabas
Mer info
Kontaktperson Carolina Lundgren
Telefon 08-525 240 17
Email Mejla Carolina Lundgren
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Databasadministration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 mars 2020 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.