Copywriter b2b till bolag inom miljöteknik

Copywriter b2b till bolag inom miljöteknik

Arbetsuppgifter

Till vår spännande kund inom luft & vattenrening söker vi nu en teknisk inriktad B2B Copywriter. Vill du arbeta i ett företag i den absoluta framkanten av miljöteknik? I rollen som Copywriter arbetar du både självständigt och i grupp. Du producerar innehåll , till kundens online närvaro både på egna domäner och i sociala B2B media såsom Linkedin, print, broschyrer, monterväggar filmer och animationer. Som Copywriter utformar du resultatorienterade kampanjer enligt marknadsplan, tillsammans med teamet, där du ansvarar för den taktiska skriftliga säljdrivande kommunikationen. Teamet där du kommer ingå består idag av fem olika kompetenser men du kommunicerar även med externa kontaktytor.

Kvalifikationer

3-5 år erfarenhet av arbete som B2B Copywriter
Teknisk bakgrund
Akademisk utbildning inom relevant område
Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
Det är meriterande om du behärskar finska språket

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som B2B Copywriter är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och en fallenhet för kommunikation och text. Du är strukturerad, engagerad och resultatdriven. Vidare är du självständig, kreativ, noggrann och har god samarbetsförmåga. Du är övertygande och tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du har en förmåga att kunna planera ditt arbete och se vad som är viktigt för stunden.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Copywriter, content, webb, teknisk produktion
Mer info
Kontaktperson Klara Renberg
Telefon 08-525 240 22
Email Mejla Klara Renberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett prisbelönat och globalt erkänt miljöteknikföretag (upprepas två rader ner). Lösningar, produkter och tjänster som vår kund erbjuder skapar idag nytta inom process- och livsmedelsindustrin, fastigheter och på privatmarknaden. Tack vare deras unika teknik är de idag ett snabbt växande företag med installationer i sex världsdelar.