Account Manager - Jobbland

Account Manager - Jobbland

Vilka är Jobbland?

Jobbland är en ny spelare på rekryteringsmarknaden, som satte igång ordentligt i Sverige för ungefär ett år sedan. Vi arbetar mycket med en start-up mentalitet, och vi medan vi växer etablerar vi vad som fungerar för oss i Sverige i jämförelse med våra kollegor i Finland. Med det sagt har våra tjänster verkligen visat att de gör skillnad här i Sverige, och våra kunder ger oss ett NPS som snittar på 8.6, samtidigt som vi bygger en större och större bas av återkommande kunder.

Vi erbjuder en helhetslösning inom digital rekrytering, marknadsföring där vi utnyttjar vår hemsida, våra extensiva kanaler på sociala medier och riktad marknadsföring. Samtidigt kan vi hjälpa till med att skapa content åt kunder, vi erbjuder en CV-lös ansökningsväg tillsammans med ett eget ATS och vi kan även hjälpa dem skriva sina annonser - allt för att underlätta deras rekrytering.

Om rollen

Som säljare har du en nyckelroll i vår verksamhet där du arbetar med nykundförsäljning och bygger upp din egen kundbas genom starka och långsiktiga affärsrelationer med dina kunder. Du äger hela kedjan från prospektering, genom hela säljprocessen till förhandling och avtalsskrivning. Målet är att vägleda kunden fram till rätt lösning där du arbetar mot en personlig budget med hjälp av moderna systemstöd. För att förstå och leverera rätt lösning och ge förstklassig service kommer du att få en onboarding och utbildning inom området. Du kommer att arbeta nära country manager och andra relevanta resurser i teamet för att skapa trygghet för dig vilket i slutändan leder till bästa tänkbara lösning för kunden. Som säljare hos oss arbetar du med att komma med lösningar som bidrar till högsta möjliga kundnytta baserat på kundens önskemål och behov.

Vad vi erbjuder:
Ett bolag som befinner sig i en spännande tillväxtresa där dina idéer och åsikter välkomnas. Flexibla arbetstider och möjlighet att jobba på distans när det passar. Du kommer få vara del av ett tight team bestående av 6 personer i Sverige, och ett större sammanhang i Finland där vi totalt är ca 100 anställda. Med dessa deltar vi i rekryteringsgalor, vinter- och sommardagar, samt olika typer av fester, priser och sammanhållning.

Om dig - Egenskaper och erfarenheter
Vi söker dig som lätt kan förstå kundernas vardag och som har upplevt kraften i goda och långa kundrelationer. Du har passion för människor, kan ta initiativ och är villig att gå den extra milen. Du är en problemlösare - någon som kan vända en knepig situation till ett positivt resultat. Du har modet att utmana det nuvarande sättet att tänka och testa nya idéer och teorier för att driva affärsresultat.
  • Flera års säljerfarenhet inom lösningsförsäljning B2B - inom rekrytering, digital marknadsföring eller media gärna mot relevanta beslutsfattare.
  • Drivs av att utveckla verksamheter baserat på ett kvalitativt, konsultativt och lösningsorienterat förhållningssätt
  • Förmågan att identifiera affärsfrågor, analysera data, dra slutsatser och utveckla handlingsbara rekommendationer
  • Utmärkt skriftlig och muntlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska.
ANSÖKAN

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Shahnoza Ibragimova. Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Shahnoza via mail: shahnoza.ibragimova@salesonly.se. Urval och intervjuer sker löpande. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via knappen Ansök här i annonsen och vi uppskattar även om du svarar på ansökningsfrågorna. Varmt välkommen!

Om Jobbland

Vi på Jobbland är en grupp experter som ämnar att utmana och utveckla den svenska rekryteringsmarknaden. Vi letar alltid efter de mest moderna och effektiva metoderna för att möjliggöra den mest genuina, transparenta och därmed hållbara rekryteringen. Vi tror att när arbetslivet uppfyller både människor och företags drömmar kommer människor vara gladare, företag kommer vara mer framgångsrika och att detta i sin tur leder till att samhället blir bättre. Med oss kommer din annons få all den räckvidd vi har som Sveriges mest moderna och snabbväxande arbetslivsmedia. Dessutom får er annons den synlighet som fås genom vår målanpassade, digitala marknadsföring, som sköts av vårt eminenta kampanjteam.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (32 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.