Programmeringskunnig C

Programmeringskunnig C

Framgångarna för Advantum gör att vi på InfoTech Scandinavia nu är i behov av att förstärka vårt utvecklingsteam med två utvecklare som är intresserade av att ta fram de vassaste lösningarna med hjälp av den senaste tekniken. Tillsammans med hjälpsamma, öppna och engagerade kollegor kommer du att utveckla nästa version av Advantum!

Om tjänsten
Som utvecklare kommer du att arbeta med tekniskt avancerad och utmanande programmering. Du utvecklar applikationer och komponenter för Windows och arbetar med såväl server- som klientsidan av applikationen. Du blir en del av ett kompetent utvecklingsteam som präglas av öppenhet och god struktur. Du arbetar ofta tillsammans med dina kollegor för att kunna lösa ett problem på bästa sätt och utbyta kunskap.

Om dig
Vi söker dig som brinner för programmering och problemlösning! Vi ser gärna att du har relevant utbildning inom programmering eller har tidigare erfarenhet från en liknande roll men det viktigaste är att du har ett genuint intresse av programmering. Kunskaper i C# är ett krav och kunskaper av SQL-server är meriterande. Arbetet kräver även en god förmåga i tal och skrift i det svenska såväl som det engelska språket då all vår dokumentation sker på engelska.

Som person är du ansvarsfull, noggrann och har ett systematiskt och strukturerat arbetssätt. Du söker på ett lyhört sätt efter information och är problemlösningsorienterad. Du trivs med att arbeta både självständigt inom givna ramar och tillsammans med kollegor för att bolla idéer.

Vad vi kan erbjuda
Du får en viktig funktion i ett företag som arbetar med avancerad programutveckling. Tekniskt ligger vi i framkant och vi kan erbjuda en produkt som hjälper och gör skillnad. InfoTech är ett stabilt företag med en platt organisation och korta beslutsvägar där du ges stora möjligheter till att påverka och utveckla nya produkter!

Övrig information
Båda tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid, provanställning tillämpas. Placeringsort är Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 2 december 2018.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jobbet.se. För eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Matilda Festin på 018-4707105.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 dec (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

InfoTech Scandinavia AB erbjuder ett unikt informationssystem under varumärket Advantum. Systemet är sedan starten framtagen i nära samarbete med ledande företag inom svensk industri. InfoTech utvecklar, supportar, marknadsför och säljer Advantum och tar även helhetsansvar för såväl installation, support, utbildning och kundunika konfigureringar. Hos oss finner Ni en etablerad leverantör med gedigen historia och erfarenhet från informationshantering inom en mängd olika branscher och regulatoriska miljöer.