Servicetekniker till Södertälje

Servicetekniker till Södertälje

Vill du utvecklas i en starkt växande bransch? Vi på Swecon söker nu en driven och erfaren servicetekniker till vår anläggning i Södertälje!

Om tjänsten

Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Du utför felsökningar, servicearbeten och reparationer på entreprenadmaskiner. Till en början utför du arbeten på vår verkstad men med tiden ser vi gärna att du även arbetar på fält ute hos kunden. Arbetsuppgifterna är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationsärenden. Vi arbetar enligt LEAN och kvalitetssäkrar våra arbeten och du utför "egenkontroll" på de arbeten du själv gör.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna att du arbetat med entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Har du erfarenhet av el, teknik och hydraulik är det ett plus. B-körkort är ett krav, har du även krankort eller grävmaskinskort är det meriterande. Arbetet innefattar dokumentation och tidrapportering, därför ser vi att du är en van datoranvändare.

Som person är du driven och strukturerad och har en vilja att utvecklas. Då en del arbeten kan göras ute hos kund ser vi även att du är serviceinriktad, självgående och kan ta egna initiativ. Du ser vad som behöver göras och löser problem som uppstår. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet.

Vårt erbjudande

Hos oss får du ett spännande och varierande arbete i ett företag där laganda, arbetsglädje och motivation skapar en viktig plattform i det dagliga arbetet. På anläggningen i Södertälje är vi ett bra gäng som har kul tillsammans och som stöttar varandra i arbetet.

Vi erbjuder utbildning och vidareutbildning baserat på dina förkunskaper och ditt intresse, bland annat inom el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet.

Övrig information

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse. Du utgår från anläggningen i Södertälje.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag, dock senast den 18 november 2018.

Eventuella frågor besvaras av:
Servicechef Tommy Johansson Idh, 010-556 09 33
Fackombud Metall Tomas Welander, 010-556 28 56

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i de baltiska länderna samt delar av Tyskland. Med ca 510 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak. Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 3,9 miljarder kr (2017).