Servicetekniker/mekaniker

Servicetekniker/mekaniker

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter
Som servicetekniker hos oss på Swecon arbetar du med varierande arbetsuppgifter, har stor möjlighet att själv styra hur din arbetsdag ser ut och är delaktig i utvecklingen av verksamheten. Arbetsuppgifterna är allt från akuta reparationer och förebyggande underhåll till större reparationsärenden. Du utför service och reparationer på Volvos entreprenadmaskiner.

Från start kommer du arbeta på vår verkstad, men framöver finns vid intresse goda möjligheter att arbeta på fält ute hos kund. Du får möjlighet till en bra introduktion och vi erbjuder utbildning och vidareutbildning baserat på dina förkunskaper och ditt intresse, bland annat inom el, hydraulik, produktkunskap och personlig säkerhet.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar där ingen dag är den andra lik. Du har många kontaktytor, både med dina skickliga kollegor och supportpersonal men förstås också med kunderna. Du tas emot av ett härligt gäng kollegor!

Vi är återförsäljare av och arbetar exklusivt med Volvo Construction Equipment som varumärke, vilket gör att vi har spetskompetens för just Volvo.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon. Du har dessutom erfarenhet av el, teknik och hydraulik. Du talar och skriver obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska. Då datorn kommer vara ett av dina främsta arbetsredskap ser vi att du har en mycket god datorvana. B-körkort är ett krav. Har du även travers- eller truckkort är det meriterande.

Som person är du strukturerad, kreativ och har en bra administrativ förmåga. Du kommer arbeta med felsökning och behöver därför vara lösningsorienterad. En del arbeten utförs hos kund och vi ser därför att du är serviceinriktad, kundfokuserad och uppvisar ett förtroendeingivande uppträdande.

Annat bra att veta
Du utgår från anläggningen i Spånga, flexibla lösningar för servicebil/buss finns.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Haglund, rekryteringskonsult Jobbet.se, 070-7772373.

Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt dock senast 2021-05-30. Varmt välkommen med din ansökan!

Krav
  • Erfarenhet från fordonsbranschen, gärna entreprenadmaskiner eller tunga fordon
  • Erfarenhet av el, teknik och hydraulik
  • Talar och skriver obehindrat på svenska
  • Goda kunskaper i engelska
  • Mycket god datorvana
  • B-körkort
Meriterande
  • Travers- eller truckkort
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2021 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Swecon Anläggningsmaskiner AB ägs av Lantmännen och är återförsäljare av Volvo Construction Equipment i Sverige. Sweconkoncernen finns även representerad i Estland, Lettland och Litauen samt delar av Tyskland. Med ca 600 anställda och 34 serviceplatser i landet kan Swecon erbjuda dig ett komplett sortiment av anläggningsmaskiner, utrustning, reservdelar, service och support. Hos oss kan du också få hjälp med förmånlig finansiering vid köp av en Volvo anläggningsmaskin - allt under ett tak.

Swecon Anläggningsmaskiner AB omsätter cirka 4,2 miljarder kr (2020).