Säljare till Gibon Stockholm

Säljare till Gibon Stockholm

Vi söker:
Gibon Stockholm fortsätter att växa och vi behöver nu förstärka vårt säljteam med fler resurser. Vi söker en säljare med huvuduppgift att jobba med nykundsbearbetning. Men även en viss kundportfölj med vår mindre kunder kommer du ansvara för. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att bära ut vårt erbjudande gällande dokumenthantering och konferansrummslösningar.

Med vårt kunderbjudande och tydliga tjänstepaketeringar skapar vi goda förutsättningar för dig att lyckas. Vi har en tydlig och strategisk bearbetning av marknaden och ett nära samarbete mellan marknad och sälj för att supportera dig i din roll.

Läs mer om Gibons tjänsteerbjudande - vi skapar innovativa lösningar för digitala miljöer.

Självklart jobbar vi med marknadens ledande leverantörer och tillverkare, där vi har hög prioritet och goda, långvariga relationer.

För att trivas i tjänsten ser vi att du är ansvarstagande, initiativrik och driven. Du sätter kunden i fokus och förstår vikten av mycket goda kundrelationer.

Du får:
  • Ett kul gäng att dela din vardag med, det är viktigt för oss att trivas på jobbet!
  • Bra underlag för att bära ut Gibons tjänsteerbjudande till marknaden
  • Driva försäljning genom vår väl uppbyggda och beprövade försäljningsprocess. Hela vägen från nykundsbearbetning till avslut.
  • Ett omväxlande arbete med en tydlig utvecklingsplan
Vi ser gärna att du har:
  • Starkt driv och en god dos tävlingsinstinkt
  • God förmåga att lyssna och fånga upp affärsmöjligheter
  • Intresse för IT och digitala lösningar
Ett stort plus är om du har en glad och positiv syn på livet – då passar du bra in i gänget!

Krav:
  • B-körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 dec 2020 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Gibon är en medlemsägd företagsgrupp som erbjuder digitala lösningar till små och medelstora företag runt om i Sverige. Gibon har femton medlemmar med kontor i Borås, Eskilstuna, Gävle, Göteborg, Hässleholm, Lidköping, Ljungby, Nyköping, Stockholm, Sundsvall, Trestad, Uddevalla, Uppsala, Västerås och Västervik. Tillsammans har gruppen 140 medarbetare och en omsättning på 370 miljoner kronor.