Självgående, drivna elektriker sökes.

Självgående, drivna elektriker sökes.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi är nu på jakt efter några drivna, självgående elektriker som känner sig bekväma med att kunna planera och utföra elinstallationer efter givna förutsättningar.

Vår kund arbetar med kabeldragningar och elinstallationer i villor, för laddstolpar och solpaneler, där ditt ansvar är på all inkommande el från elanläggningen efter anslutningspunkten.

Tjänsten är direkt hos kund där provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning tillämpas.

Arbetsbeskrivning

Storstockholm blir din arbetsplats, du kommer få tillgång till servicebil och utgår hemifrån. En vanlig dag brukar börja 07.00, men olika projekt har olika förutsättningar och därav krävs flexibel inställning kring start- och sluttid. Beroende på projekt arbetar du ibland ensam och ibland tillsammans med en kollega. Under arbetsdagen kommer dina erfarenheter att testas på att dra och klamra kablar, skruva kopplingar och uttag, installera olika elektriska produkter etc. För denna roll ser vi att du är väldigt bekväm med att kunna läsa och förstå ritningar och kopplingsscheman samt att du kan ta eget initiativ kring hur allt kan installeras på bästa sätt.
DINA KVALIFIKATIONER
  • 2-3 års erfarenhet som installationselektriker
  • Flexibel i arbetstider då viss övertid kan förekomma
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Innehar körkort
  • Kan läsa kopplingsscheman och ritningar
  • Ej färgblind
MERITERANDE
  • Yrkesbevis (behörig elektriker)
  • Flerspråkig
  • Eftergymnasial utbildning
Din profil

För att lyckas och trivas i rollen så tror vi att du är en person med god känsla för service och är noggrann i ditt arbete. Då arbetsplatsen varierar beroende på projekt så är det viktigt att du trivs i sociala miljöer. Du är en ansvarstagande och engagerad person som drivs framåt av problemlösning och tar dig an nya utmaningar för att utvecklas. Då du kommer arbeta en del på egen hand är det viktigt att du är självständig.
OM OSS

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Observera att vi inte har möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via mail eller telefon.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/