Sales Development Manager

Sales Development Manager

Om möjligheten

Jobandtalent växer fortsatt kraftigt vilket bland annat innebär att vår omsättning tredubblats senaste åren och har en fortsatt stark tillväxt framför oss. Expansionen innebär att vi behöver ytterligare kompetens att ansluta till vårt Stockholmskontor!

Vi letar efter någon som kan bygga relationer med nya potentiella kunder I Sverige. Den här personen kommer att arbeta nära vårt Stockholmsbaserade säljteam och utarbeta strategier kring att identifiera och kvantifiera nya affärsmöjligheter. Du kommer att få ta del av ett globalt säljprogram för att utveckla din säljskicklighet samt ge dig bästa förutästtningar för att fortsätta att växa I vår säljorganisation.

Vad du kan förvänta dig under första 3 månaderna:
  • Utveckling: du kommer att få en omfattande onboarding och ett training program för att utveckla din säljskicklighet, kommunikation och branschkunskap.
  • Tydliga förväntningar: du kommer att ha specificerade mål samt processer som hjälper dig nå dina mål.
  • Tekniska hjälpmedel: Salesforce.com CRM, LinkedIn Sales Navigator, data, med mera.
  • Provision: Fast + rörlig lönedel med progressiv bonus utan övre begränsning
En framgångsrik person har:
  • Minst 6 månaders erfarenhet av en liknande roll (gärna Saas)
  • Säljorienterad med intresse att bygga erfarenhet för framtida utveckling
  • Vilja att överleverera på personliga och professionella mål
  • Hög nivå av nyfikenhet och kreativitet
  • Universitetsexamen
  • Svenska som modersmål samt flytande i engelska
Om bolaget

Jobandtalent erbjuder en Workforce-as-a-Service platform till hundratals multinationella bolag som Uber, Lime, Amazon och H&M. Vi är världsledande inom digital bemanning tack vare en unik jobbmatchningsteknik och marknadens modernaste personalhanteringstjänster. Vår behovsanpassade marknadsplats för bemanningstjänster har visionen att revolutionera arbetsmarknaden och att göra den mer tillgänglig för alla genom att minska friktionen som finns i dagens sök- och rekryteringsprocesser.
Kärnan av vår plattform utgörs av vår innovativa och patenterade jobbmatchningsteknologi som utvecklats av våra världsledande utvecklare och dataingenjörer. I denna matchas företag med arbetssökande på rekordtid. Detta tillsammans med andra funktioner i appen såsom chatt, schemaläggning, kontraktssignering och lönehantering möjliggör för oss att kraftigt reducera tiden för personalrekrytering samtidigt som vi effektivt säkerställer efterlevnad av regelverk och myndighetskrav.

Totalt omsätter vi över 200 MEUR årligen och har tripplat omsättningen de senaste tre åren.

Vi är över 400+ anställda globalt och våra kontor finns idag I Storbrittanien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Sverige, Mexico och Colombia.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.jobandtalent.com
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (26 dagar kvar)