Postnord i Vallentuna söker studenter för extraarbete som B-chaufför.

Postnord i Vallentuna söker studenter för extraarbete som B-chaufför.

Erbjudande

Har du en annan huvudsaklig sysselsättning, gillar att köra bil och är på jakt efter ett nytt jobb? Då kan vi ha rätt utmaning för dig! Just nu söker vi på Jobandtalent en B-chaufför till Postnords verksamhet i Vallentuna. Vill du vara med på Postnords resa? Välkommen med din ansökan till oss på Jobandtalent!

Om jobbet som B-chaufför

Nu sökes serviceinriktade budbilsförare för behovsanställning. Du kommer att vara anställd som konsult av Jobandtalent och arbeta för Postnord, En ledande internationell aktör inom logistikbranschen. Rollen som förare innebär att du bland annat har hand om utkörning av paket till företag och privatkunder. För att du ska trivas i rollen bör du vara social och stresstålig då tempot kan vara högt i perioder.

Är du rätt för rollen?

Till uppdraget hos Postnord söker vi dig som har:
  • Annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska, tal och skrift.
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete som b-chaufför eller liknande.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du och att du känner dig trygg bakom ratten. Det är också viktigt att du är en stresstålig person som utför dina arbetsuppgifter noggrant.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

För såväl oss på Jobandtalent som Postnord är det viktigt med jämställdhet och mångfald och därför ser vi gärna sökanden av olika kön och bakgrund. Vi vill tillvarata all den kompetens som finns i samhället oavsett könstillhörighet, religiös åskådning och etnisk eller kulturell tillhörighet.

Övrigt

Placeringsort: Vallentuna

Typ av anställning: Behovsanställning

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Chaufför
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 6 jan 2023 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren


Om oss:

Jobandtalent är i framkanten av utvecklingen inom digital bemanning och har dagligen tusentals människor ute hos kunder inom lager, transport, industri, bygg och många andra branscher.
Vi är "the good people company" som strävar efter att erbjuda våra medarbetare en trygg och utvecklande anställning som skapar förutsättningar för en stabil vardag. Vi använder oss av data och en unik matchningsteknik för att se till att vi alltid har rätt kompetens på rätt uppdrag i en miljö där våra medarbetare känner sig sedda, uppskattade och uppmuntrade till att ständigt utvecklas. Läs mer på https://www.jobandtalent.com/se/