Lagerchef för nystartad verksamhet inom logistik

Lagerchef för nystartad verksamhet inom logistik

För en kund söker Jobandtalent nu en lagerchef till en ny lagerlokal i Skarpnäck.

Som chef för verksamheten i lagret övervakar du den dagliga driften av lagret, arbetsleder medarbetare och genomför processer i världsklass för att nå ambitiösa mål. Som lagerchef har du ett datadrivet arbetssätt och tycker det är spännande att arbeta i en ständigt föränderlig omgivning.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Planera och samordna mottagning av leveranser, samt övervaka och förbättra leveransförfarandena för att maximera effektiviteten
  • Övervaka, arbetsleda och motivera teamet enligt dagligt satta mål
  • Följa och rapportera alla mål som är knutna till kvalitet, reparation och lagerhantering
Vem är du?

  • Du har erfarenhet av logistik-/lagerverksamhet, dagvaru-/ detaljhandel, industri, produktion -om du har som platschef eller har erfarenhet av personalansvar är det meriterande
  • Du är lösningsorienterad och kan navigera dig i en miljö där det händer mycket, samtidigt
  • Du är datadriven och besitter kunskaper inom Microsoft Office-paketet och/eller Google Suite
  • Utmärkt muntlig och skriftlig kommunikation, i både svenska och engelska

Verksamheten på detta lager är nystartad och det ställs stora krav på att lagerchefen ska leda teamet samtidigt som verksamheten utvecklas. Arbetet är hands-on och en framfångsfaktor är att kunna läsa av insamlad data och omvandla det till rutiner och verktyg för medarbetarna. Verksamheten är inom logistik och mobility-branchen.

Anställningen startar hos oss men kunden är intresserad av att ta över anställningen om det känns rätt. Ersättning: konkurrenskraftig månadslön + 25 semesterdagar.

Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Jobandtalent är ett digitalt startupbolag som har som målsättning att förändra arbetsmarknaden genom att göra den mer effektiv och rättvis för såväl företag som arbetstagare.

Genom vårt innovativa arbetssätt och tjänst hittar, och matchar vi de bästa arbetstagarna till kunder världen över för att öka produktivitet och flexibilitet, samtidigt som vi förbättrar både anställningsbarheten, inkomsten och livskvaliteten hos våra arbetstagare.