Konsultchef / Account Specialist till Stockholm

Konsultchef / Account Specialist till Stockholm

VÅRT ERBJUDANDE

I rollen som Konsultchef hos Jobandtalent jobbar du nära våra kunder och dina kollegor med omväxlande uppgifter inom bemanning, rekrytering och ledning av personal.

Arbetsbeskrivning

Din roll kommer omfatta personalansvar för de bemanningsuppdrag du driver. Det är viktigt att kunden får rätt kompetens i rätt tid och att det alltid skall vara med god lönsamhet för båda parter för att säkerställa ett långsiktigt samarbete med våra kunder.

Dina kvalifikationer

Relevant utbildning inom personal, beteendevetenskap eller motsvarande arbetslivserfarenhet med personal och/eller inom serviceyrke.

Meriterande

Vi ser att du har några års erfarenhet av liknade arbetsuppgifter från bemannings- alternativt rekryteringsbranschen. Arbetet kräver datorvana med mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet samt i det svenska och engelska språket, såväl i tal och skrift.

Din profil

För att lyckas i denna roll har du sinne för relationskapande och är duktig på att känna av våra kunders behov och önskemål. Du är en naturlig ledare för din personalgrupp och har en positiv människosyn.

Du är kommunikativ, flexibel och ödmjuk till ditt arbetssätt och upprätthåller en löpande dialog med både konsulter och kunder. Ditt ledarskap är tydligt och du har en förmåga att förmedla trygghet och energi

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar som är; social hållbarhet, flexibilitet, ödmjukhet, målbild, meritokrati, engagemang och balans.

Om oss

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.

Ansökan

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-08-30. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga endast CV.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 aug 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent