Jobba som röstkortssorterare till kund i Årsta

Jobba som röstkortssorterare till kund i Årsta

Dina arbetsuppgifter

Vill du bidra till demokratin och göra en insatts inför årets val? Då har vi ett perfekt jobb för dig som vill jobba heltid, alternativt är intresserad av ett extrajobb med många pass! Som röstkortssorterare ansvarar du för att sortera röstkort utefter angivna rutiner och riktlinjer samt hjälper till med flyers och reklam inför valet 2022. Det finns möjlighet att jobba heltid, eller att ha detta som ett extra jobb vid sidan av studier/annat jobb. Du kommer arbeta på ett av Sveriges mest välkända företag och får en tydlig introduktion och rätt förutsättningar innan jobbet sätter igång.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god datorvana.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem och ser det som en utmaning. Vi erbjuder dig trevliga kollegor, schyssta arbetsvillkor och en bra erfarenhet på ditt CV.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

Ansökan
Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas mitten på augusti. Detta uppdrag är tidsbegränsat men kan öppna dörrar till andra karriärsmöjligheter hos oss på Jobandtalent.

Uppdragslängd: fr.o.m augusti till september

Välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, Postnord och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Extrajobb
Sista ansökningsdag 15 aug 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent