IT Supporttekniker

IT Supporttekniker

VÅRT ERBJUDANDE

I tjänsten som IT Supporttekniker hos Jobandtalent jobbar du nära organisationen med omväxlande uppgifter inom IT och supportärenden. Vi erbjuder en spännande roll på en växande avdelning, inom ett växande bolag. Din placeringsort är Norrköping eller Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ansvara över alla inkommande IT incidenter och ärenden inom vår organisation. I rollen som IT Supporttekniker ligger det i ditt ansvar att skapa och upprätthålla rutiner kring IT procedurer och dokumentation, samt hantera vår printrar/servrar och användarkonton i olika molnapplikationer. Du kommer dessutom delta i olika projekt från HQ i Spanien som skall appliceras lokalt. I rollen blir du en viktig stödfunktion till alla våra kontor i Sverige.
DIN PROFIL

Som person är du initiativtagande och problemlösningsorienterad. Du har tidigare arbetat inom teknisk support och har avancerade färdigheter inom Windows 10, MacOS, MS Office, GSuite/Google Workspace och Gmail-appar. Meriterande om du har erfarenhet av SLA systemhantering för att övervaka tickets och har tidigare arbetat i ett internationellt team.

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar; Extreme Ownership, High standards, Data Driven, Hands-on, Communication, Bootstrapper, Innovation.

Dina kvalifikationer

Relevant akademisk utbildning, eller annan arbetslivserfarenhet. Starka IT färdigheter och god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska såväl som engelska.

Om oss

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden.

Vi har huvudkontoret i Madrid, där Jobandtalent grundades 2009. Jobandtalent värderas för närvarande till 2,4 miljarder dollar och stöds av ledande investerare inklusive SoftBank, Kinnevik, Atomico och BlackRock. Med en tillväxt på 130 % och 1 miljard dollar i intäkter förra året är Jobandtalent den 10:e snabbast växande startupen i Europa 2021.

I Sverige har vi en aggressiv tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Ansökan

Jobandtalent strävar efter att ha en rättvis och inkluderande rekryteringsprocess. Vi är engagerade i att skapa en mångfaldig och inkluderande miljö och vi söker aktivt efter kvalificerade kandidater oavsett ras, kön, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet, religion, nationellt ursprung, funktionshinder eller ålder. Därför ber vi dig vänligt att inte bifoga ett personligt brev i din ansökan då de ofta innehåller information som lätt kan utlösa oavsiktliga fördomar.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum 2022-06-30. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan och bifogar ett CV.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent