Administrativ chef

Administrativ chef

VÅRT ERBJUDANDE

I rollen som Administrativ chef hos Jobandtalent jobbar du nära ledning med omväxlande uppgifter, administrativa ansvarsuppgifter och löpande uppföljning av rutiner. Vi erbjuder en spännande roll på en växande avdelning, inom ett växande bolag. Din placeringsort är Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Du kommer ha en central roll i bolaget och vara spindel/koordinator i många projekt och ansvarsuppgifter. I rollen som administrativ chef ligger att skapa och upprätthålla rutiner och bära ansvar för administrationen kring telefoni/IT och inköp av förbrukningsmaterial, konferensbokningar och koordinering, samordnare av access och skötsel till våra kontorslokaler samt andra förekommande administrativa arbetsuppgifter. I rollen blir du en viktig samordnare som håller ihop både löpande arbeten och tillfälliga uppgifter.

Din profil

Som person kommer du behöva vara ansvarstagande och initiativrik. Som den trygga punkten i en dynamisk miljö blir det viktigt att du själv identifierar behov på både ett professionellt och ett prestigelöst sätt, från administrativa processer till grundläggande lokalbehov.

Värderingarna är en viktig del av vår företagskultur och länkar samman alla medarbetare, på varje kontor, hos varje kund, i hela Sverige, i hela världen. Du bör dela och leda efter våra värderingar; Extreme Ownership, High standards, Data Driven, Hands-on, Communication, Bootstrapper, Innovation.

Dina kvalifikationer

Relevant akademisk utbildning, eller annan arbetslivserfarenhet. Digital kompetens och god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift, svenska såväl som engelska.

Om oss

Jobandtalent vill förbättra möjligheten för miljontals medarbetare på arbetsmarknaden. Vi fokuserar på teknologiska lösningar och användning av data som nyckeln till att förbättra arbetsmarknaden.

Vi har huvudkontoret i Madrid, där Jobandtalent grundades 2009. Jobandtalent värderas för närvarande till 2,4 miljarder dollar och stöds av ledande investerare inklusive SoftBank, Kinnevik, Atomico och BlackRock. Med en tillväxt på 130 % och 1 miljard dollar i intäkter förra året är Jobandtalent den 10:e snabbast växande startupen i Europa 2021.

I Sverige har vi en aggressiv tillväxtplan både via förvärv och fortsatt organisk tillväxt.

Ansökan

Jobandtalent strävar efter att ha en rättvis och inkluderande rekryteringsprocess. Vi är engagerade i att skapa en mångfaldig och inkluderande miljö och vi söker aktivt efter kvalificerade kandidater oavsett ras, kön, könsidentitet, sexuell läggning, etnicitet, religion, nationellt ursprung, funktionshinder eller ålder. Därför ber vi dig vänligt att inte bifoga ett personligt brev i din ansökan då de ofta innehåller information som lätt kan utlösa oavsiktliga fördomar.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 juli 2022 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pema People och Palm & Partners är sedan 2021 en del av Jobandtalent - ett auktoriserat bemanningsföretag med digitalt försprång. Nu siktar vi mot nya höjder - tillsammans!

Vill du läsa mer om Jobandtalent hittar du information här: Jobandtalent