Distriktförsäljningschef, produktmontering (Sverige)

Distriktförsäljningschef, produktmontering (Sverige)

Sverige – på distans
Våra kunder är våra partners och vi är som bäst när vi samarbetar och arbetar nära tillsammans. Tillsammans levererar vi produkter som är lösningar och de påverkar troligen alla, varje dag.

Nordson Adhesive Dispensing Systems är en ledande global tillverkare av precisionsdispenseringsutrustning. Från smältlim och tätningsmedel till flytande lim hjälper Nordson-systemen tillverkare av konsument- och industriprodukter att arbeta mer effektivt och förbättra produktkvaliteten.

Tillämpningar som förpackningar, fiberdukar och produktmontering använder Nordson-system som är konstruerade för precision, tillförlitlighet och repeterbarhet.

Detta ger dig en perfekt plattform för att fortsätta eller utveckla din yrkeskarriär som distriktförsäljningschef för produktmontering.

Nordson ger dig inte bara ansvar för kundkonton utan även för direktförsäljning för de utsedda kontona för produktmontering i mellersta och norra Sverige.

Om du har det i generna att utveckla verksamheten genom bemötandet varje kund, skapa lämpliga relationer och affärsstrategier för nyckelkunder och produktgrupper kommer den här möjligheten att passa dig!

Som distriktförsäljningschef för produktmontering använder du din värdefulla kompetens inom försäljning för att identifiera och marknadsföra de senaste produkterna till våra kunder.

Genom att verka som en riktig affärspartner hjälper du Nordsons kunder genom rekapitalisering av gammal utrustning. Det ligger i din natur att proaktivt arbeta med konkurrentbilden och säkra kundens "balansräkning".

Âven om du gillar att att arbeta självständigt kan du fâ hjälp av befintliga databaser att identifiera ny potentiell försäljning till befintliga kunder och proaktivt sälja eftermarknadsprodukter till alla kunder där det finns möjligheter.

Alla aktiviteter och kunddata rapporteras i vårt CRM-system för att säkerställa fullständig öppenhet. Genom samarbete med europeiska kollegor är du med och delar kunskap och potentiella möjligheter med våra säljare.

Vill du boosta din karriär?
Berätta för oss om dina försäljningserfarenheter på fältet inom utrustningsbranschen och ditt intresse och din passion för teknik och marknadsföring.

Vi skulle gärna vilja veta mer om din kunskap och erfarenhet av värdesäljande metoder och hur din starka kommersiella bakgrund och försäljningskompetens har resulterat i långsiktiga relationer med kunder på alla nivåer.

För att lyckas på den här positionen krävs en hög muntlig och skriftlig kommunikationsförmåga på svenska och engelska samt kompetens inom IT- och CRM-system för daglig användning.

Med hänsyn till det geografiska området behöver du vara rörlig och flexibel i arbetet med stark målinriktning. Du måste också kunna resa inklusive övernattningar.

Vi erbjuder dig en karriär hos en ledande global tillverkare där du kan visa din förmåga och utveckla din chefs- och ledarskapsförmåga. Du får chansen att arbeta självständigt, ta egna initiativ och samtidigt vara med i ett team.

Du motiveras dessutom av ett förmånligt ersättningspaket baserat på erfarenhet och färdigheter.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.nordson.com
Sista ansökningsdag 2 mars 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vad du än gör idag är det troligt att Nordson Corporation är en del av det. Vi konstruerar, tillverkar och marknadsför differentierade produkter och system för precisionsdispensering och bearbetning i olika tillämpningar, från förpackning till transport och medicin till elektronik. Nordson grundades 1954 med värderingarna integritet, respekt för människor, engagemang för kunden, energi och förträfflighet. Företaget har sitt huvudkvarter i Westlake, Ohio och har direkt verksamhet i mer än 30 länder som marknadsför våra produkter och system med specialistkompetens samt en direkt global försäljnings- och serviceorganisation.