Webredaktör för deltidsuppdrag i stockholm

Webredaktör för deltidsuppdrag i stockholm

Arbetsuppgifter

Under våren och försommaren 2021 kommer ett nytt koncept att arbetas fram, med bärande idé, ramverk, sidmallar, struktur, innehåll i grova drag samt interaktionsdesign och design. Projektet bedrivs av en projektgrupp som består av projektledare, produktägare, huvudredaktör, scrum master, UX och UI-designer samt utvecklare. För att säkerställa ett kvalitetssäkrat och pedagogiskt innehåll söker kunden därför en Webredaktör! I rollen ingår bland annat att bidra i framtagning av strukturhypotes, inventera befintligt innehåll och ta fram en plan för vad som ska vara kvar, tas bort och göras om. Även att ta fram ett underlag för varje sida, skriva metadata för såväl externa sökmotorer som delningar till sociala medier, självständig producera textutkast utifrån framtagna underlag och input från informationsägare samt publicera texterna.

Kvalifikationer
  • Eftergymnasial utbildning inom textframställning/UX eller motsvarande
  • Erfarenhet av projektledning i någon form
  • Erfarenhet av att skriva för webb
  • Kunna behärska SEO
  • Meriterande om du behärskar Episerver
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Webredaktör arbetar du självgående, kan leda ditt eget arbete och hålla deadlines, hålla koll på versioner och status för olika texter. Som person är du prestigelös när aktörer vill ändra saker i texterna. Du är noga med kvalitet, korrläser, skriver grammatiskt korrekt osv.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Deltid (2-3 dagar/vecka), kontorstider. Vår kund önskar omgående start och uppdraget förväntas löpa till sommaren 2021-06-30, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund. Som en alternativ anställning via JobBusters går det för det här uppdraget bra att vara underkonsult, alltså att du själv fakturerar dina arbetade timmar via eget bolag. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer prioriteras i urvalet.
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Media, Kultur & Design, Publicering, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Uppdraget kommer att utföras hos vår kund i Stockholm.