Verksamhetsutvecklare

Verksamhetsutvecklare

Arbetsuppgifter

Till vår myndighetskund söker vi nu en junior Verksamhetsutvecklare. I rollen kommer du att tillhöra vår kunds Division IT och fungera som en resurs i linje samt i ett eller flera projekt för att avlasta och arbeta tillsammans med chefer och medarbetare med olika aktiviteter för att nå leveranser och mål. Bland arbetsuppgifterna som Verksamhetsutvecklare kommer du att samordna IT- och verksamhetsaktiviteter internt, vara delaktig i att driva framtida IT-projekt, dokumentera processerna, genomföra mindre utredningsarbeten, planering av möten och workshops och samordning mellan enheter och avdelningar. Annat varierat administrativt arbete kommer också att förkomma. Det här är en perfekt roll för dig som är i början av din karriär som Verksamhetsutvecklare och är redo att ta nästa steg i en mer ansvarstagande roll!

Kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning inom till exempel ekonomi, HR eller administration alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Du har minst två års dokumenterad erfarenhet av att ha självständigt arbetat i en liknande tidigare roll.
  • Du behärskar Office 365 obehindrat.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Verksamhetsutvecklare hos vår kund ser vi att du har god samarbetsförmåga och initiativförmåga, då du både kommer att arbeta i team men även självständigt. Du är flexibel och anpassningsbar efter arbetsbelastning och kan prioritera ditt arbete. Du är utåtriktad och tydlig i din kommunikation. Vidare har du en fallenhet för administrativa arbetsuppgifter och trivs att arbeta med det.

Lön

Enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start efter semestern omkring 2022-09-01 och uppdraget förväntas löpa under minst ett år, med chans till förlängning på två år. Innan påbörjat uppdrag kommer du att genomgå en säkerhetsprövning som har en handläggningstid om 10-12 veckor. Vid genomförd och godkänd säkerhetsprövning kan uppdraget påbörjas. Du kommer vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund med kontor i Stockholm, Sundbyberg. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.

Kunden till oss är den myndighet som ansvarar för att elöverföringssystemet är säkert, miljöanpassat och kostnadseffektivt - i dag och i framtiden. Vår kund är en myndighet som drivs i form av ett statligt affärsverk och har drygt 700 medarbetare, de flesta arbetar på huvudkontoret i Sundbyberg, har även kontor i Sundsvall och Sollefteå.