Arbetsuppgifter

Vår kund inom offentlig sektor är i behov av en Utredare som kommer arbeta med EU-frågor inom ramen för EU:s hälsoprogram i de utvecklingsprojekt som myndigheten deltar i. De aktuella projekten handlar bl.a. om implementeringen av EU:s cancerplan samt kompetensförsörjning. Arbetet innebär samarbete och många kontaktytor såväl inom myndigheten som på nationell och internationell nivå. I uppdraget ingår det bland annat att: stödja berörda projekt på analysavdelningen med projektadministration och dokumentation, sammanställa kunskapsunderlag och informationsmaterial på engelska och svenska samt att koordinera mellan interna och externa aktörer.

Kvalifikationer

Du har relevant utbildning och några års arbetserfarenhet från liknande roll
Du har kunskap om EU:s organisation och processer
Du har erfarenhet av projektadministration
Du har mycket god förmåga att uttrycka sig väl i tal och skrift på svenska och engelska

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Utredare arbetar du strukturerat, noggrant och kvalitetsmedvetet. Vidare har du mycket god kommunikativ förmåga och drivkraft, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med olika typer av kontaktytor.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start 2022-09-19 och förväntat slutdatum är 2023-03-31, med goda chanser till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Ansökningar mottagna innan 2022-09-07 kl 10.00 kommer att hanteras i ett första urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 okt 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.