Systemutvecklare

Systemutvecklare

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en del av Region Stockholm söker vi nu efter en Systemutvecklare (C#-utvecklare) med intresse och god erfarenhet av full stack utveckling till fortsatt utveckling och underhåll av vår kunds tillståndssystem. Systemet baseras på Microsoft Dynamics CRM och har vidareutvecklats i hög omfattningen för att anpassas till verksamhetens behov. Systemet består även av två webbplatser kopplade till CRM:et och ingår i ett integrationstätt systemlandskap med en mängd beroenden.
Som Systemutvecklare arbetar du primärt med systemutveckling men är även inblandad i arkitektur och lösningsdiskussioner, du kommer att vara en viktig del av ett tvärfunktionellt agilt team på cirka 10 personer. Vi ser att du aktivt bidrar till teamets utveckling och gärna tar ett helhetsgrepp i allt från verksamhetens behov till implementation.

Kvalifikationer
  • Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet som utvecklare med MS Dynamics CRM.
  • Du har minst 2 års dokumenterad erfarenhet av systemutveckling i C#.
  • Du har erfarenhet av att jobba i automatiserade CI/CD bygg och deployment miljöer under minst 1 år.
  • Du har erfarenhet att arbeta med TypeScript/JavaScript under minst ett uppdrag.
  • Du har erfarenhet av att implementera verksamhetsprocesser i nya system från minst ett uppdrag.
  • Du har minst 2 års erfarenhet av SW-utveckling med Agila principer.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i rollen som Systemutvecklare så är du driven, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Vidare så har du ett intresse för IT och utveckling.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v. Vår kund önskar start i december och uppdraget förväntas löpa till och med 2023-12-31, med option på förlängning på 1+1 år. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Du kommer sitta på vår kunds kontor i Stockholm med möjlighet till att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Deadline för ansökningar är 2022-12-02 klockan 10:00
Sökord: Systemutvecklare, C#, JavaScript, MS Dynamics,
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2022 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.