Systemutvecklare till innovativt bolag i stockholm

Systemutvecklare till innovativt bolag i stockholm

Arbetsuppgifter

Vi söker nu för kunds räkning en Systemutvecklare som är redo att ta nästa steg i arbetslivet. Vår kund utvecklar och designar skräddarsydda lösningar och söker nu en Systemutvecklare till sitt team av ca 50 interna kollegor på kontoret i Stockholm.

Som Systemutvecklare hos vår kund arbetar man inte som resurskonsult, utan du som anställd Systemutvecklare är ansvarig tillsammans med dina kollegor för ett helt uppdrag åt klient. Du och dina kollegor åtar er ett uppdrag från klient och bemannar upp med interna Systemutvecklare och utför hela uppdraget inhouse.
Detta för att kundens vision är att kunna garantera pålitliga och skräddarsydda paketlösningar efter klientens behov och önskan. Det innebär att du får det bästa av två världar: jobba i spännande kunduppdrag samtidigt som du har en fast plats internt på kontoret.
Helhetsansvaret innefattar långsiktig förvaltning, rådgivning och support.
Som Systemutvecklare hos vår kund blir du en del av ett team med andra starkt kompetenta Systemutvecklare där alla har en väldigt central roll. Du kommer arbeta fullstack i hela utvecklingskedjan från databas till klient för att bygga komplexa system.

Som Systemutvecklare hos vår kund arbetar du agilt med Scrum.

Kvalifikationer
  • Du har ca 1-3 års arbetslivserfarenhet som Systemutvecklare
  • Du har erfarenhet av att arbeta som fullstackutvecklare
  • Du har relevant högskoleutbildning inom programmering och datateknik
  • Du har behärskar kodspråk som .Net, C#, Java, JavaScript mycket väl
  • Du har god kännedom om ramverk som React, angular JS, angular 2.0 eller liknande
  • Du har god kännedom av JIRA
  • Det är starkt meriterande om du har god kännedom av att arbeta agilt enligt Scrum
Personliga egenskaper

Här söker vid dig, en Systemutvecklare som är nyfiken på att ta nästa steg i din karriär. Vi tror att du har god social kompetens och trivs med att jobba i grupp med dina kollegor. Du har mycket god kommunikationsförmåga och initiativförmåga då du har nära dialog och kontakt med klienten. Vidare tror vi att du trivs i att arbeta med projekt som kan löpa under längre tid. Du är tålmodig och målinriktad. Du får gärna ha ett stort tekniskt intresse och intressera dig i att ständigt vilja vara uppdaterad om det senaste inom IT.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund har du bland många andra förmåner alla förutsättningar för att kompetensutvecklas. Som Systemutvecklare hos vår kund erbjuds du 80 timmar kompetensutveckling per år då de tror starkt på att en kontinuerlig kompetensutveckling är en god förutsättning för både dina personliga mål men även företagets mål.

Vidare erbjuds du som Systemutvecklare ett kreativt arbete i en stimulerande och utmanande miljö där det finns en vilja att sprida kunskaper och idéer. Vår kund jobbar med hela uppdrag där du har kompetenta och drivna kollegor runtom dig. Att jobba tillsammans i utmanande projekt har skapat en kultur hos vår kund som präglas av prestigelöshet, en öppenhet och omtänksamhet.
Hos vår kund får du som Systemutvecklare åka med på årliga resor och konferenser. De anordnar gärna kickoff och AWs för hela kontoret.

Lön

Lön enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Systemutvecklare, Utvecklare, .Net, C#, Java, JavaScript, AngularJS, React, Ramverk, Datateknik, Programmering, Inhouse
Mer info
Kontaktperson Natalia Dusant
Email Mejla Natalia Dusant
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 okt (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bygger skräddarsydda verksamhetskritiska applikationer för kunder med höga krav.
De bygger alla typer av system från publik webb och intranät till skräddarsydda interna verksamhetssystem. De använder den teknik som passar bäst till sina projekt, exempelvis med tekniker som .Net, Entity Framework och WebAPI för backend och Angular, React och TypeScript för frontend.

De är ett litet bolag med en stor, välkänd koncern i ryggen. De har kontor i Stockholm, Uppsala, Göteborg och i Sevilla, Spanien. Totalt är de ca 115 anställda internt men på Stockholmskontoret kommer du att arbeta med ca 50 kollegor.