Supply chain coordinator (scm) - till samsung

Supply chain coordinator (scm) - till samsung

Arbetsuppgifter

Samsung söker nu efter en Supply Chain Coordinator som kommer ha ansvar för efterfrågeplanering från Samsungs fabriker till den nordiska marknaden. Som Supply Chain Coordinator kommer du bland annat ansvara för att uppdatera prognoser i systemet och underhålla data för kort- och långsiktig planering med hänsyns till försäljning och försäljningsprognos. Du kommer även hantera lagerstatus och inköp baserat på produkternas livscykel samt säkerställa rätt kvantitet och rätt pris vid inköp. Vidare ska Supply Chain Coordinator analysera och rapportera kundernas slutförsäljning samt sköta kommunikationen med fabriker och huvudkontor.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom t.ex. företagsekonomi, logistik eller likvärdigt.
  • Du har erfarenhet av en liknande roll sen innan.
  • Du har goda kunskaper i MS Office, framför allt Excel.
  • Du har bra kunskaper i svenska, tal såväl som skrift.
  • Du har mycket goda kunskaper i engelska, tal såväl som skrift.
  • Meriterande om du har erfarenhet från SAP.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Supply Chain Coordinator är du en utmärkt lagspelare med en naturlig talang att arbeta tvärfunktionellt i många olika forum. Du är van att arbeta med tidskänsliga deadlines samt är strukturerad och noggrann. Vidare har du enastående numeriska och analytiska färdigheter och exceptionell drivkraft för att lösa problem.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start i juni och uppdraget förväntas löpa i två år, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund Samsung med kontor i Kista. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sökord: Supply Chain Coordinator, SCM, Logistikkoordinator
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.