Social media manager

Social media manager

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom bank- och finans söker vi nu en Social Media Manager! I rollen kommer du implementera vår kunds sociala mediestrategi, planera, producera och distribuera relevant innehåll som är anpassat efter respektive kanal och målgrupp och i linje med vår kunds varumärke. Du kommer också ansvara för och kontinuerligt arbeta med uppföljning, statistik och analys och optimering för att möjliggöra nästa steg gällande kvalitet i sociala kanaler. Du kommer också vara drivande i att lansera en ny närvaro på Instagram och även ett nytt sätt att arbeta med content. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att producera, planera, publicera, analysera och optimera content, kontinuerligt följa trender och kanalernas utveckling, bidra till att leverera på KPI:er för respektive kanal och arbeta effektstyrt och paketera budskap i bland annat rörlig media med mera.

Kvalifikationer
  • Du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter.
  • Du är flytande på svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Social Media Manager är du en person som tycker om att ha koll på din omvärld. Du är också nyfiken och engagerad person som är kreativ och lösningsorienterad.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider. Vår kund önskar start efter semestern i mitten av augusti och uppdraget förväntas löpa till årsskiftet 2023-01-31, med goda chanser till förlängning. Du kommer vara anställd som konsult via JobBusters och arbeta hos vår kund med kontor i Stockholm. Välkommen med din ansökan idag! Sökord: Social media manager, "social media manager"
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.