Social media manager med mod sökes till telecombolag

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är redo att ta dig an rollen som Social Media Manager! Vår kund letar efter dig som vill utmana bolaget i sitt arbete med kommunikation i sociala medier.

Du kommer att tillhöra kommunikations- och marknadsavdelningen där du ansvarar för planering av det redaktionella innehållet, både kortsiktigt och långsiktigt.
I rollen ingår också att agera strategiskt bollplank i företagets ambition att ta nästa steg i arbetet med sociala medier. Du säkerställer att all content och budskap ligger i linje med företagets värderingar och varumärke samt att respektive kanals syfte är i fas med övrig kommunikation.

Du ansvarar för daglig- och månadsuppföljning och blir också en central kontaktperson för bolagets kundservice, där du samarbetar vid frågor om social media. Kontinuerlig uppföljning görs för att utvärdera bolagets kanaler.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande tjänst från byrå eller kundsidan sedan tidigare.
Uppdraget utförs hos vår kund i Stockholm.

Kvalifikationer
  • Du är kunnig och passionerat intresserad av digital utveckling och trender inom social media.
  • Du har erfarenhet av projektledning där uppföljning och förbättringsarbete ingått.
  • Du har erfarenhet av att arbeta med externa byråer.
  • Du har erfarenhet av att sätta strategier för sociala medier.
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, då det krävs för tjänsten.
Personliga egenskaper

I rollen som Social Media Manager söker vår kund dig som är proaktiv, självständig och kommunikativ. Du ser online-medier som en integrerad del av ditt liv och ska ha förmågan att kunna ta in mängder av information för att sedan paketera och utforma detta relevant för respektive kanal. Som person är du också ödmjuk och jordnära.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Tillträde och ansökan
Heltid, start 1/9 2017 t.om. 1/12 2017, med stor möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Malin Jagerholm, 08 525 24 012

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

17 aug

Om företaget

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.