Schemaläggare - tv / film

Schemaläggare - tv / film

Arbetsuppgifter

Till vår kund inom kommunikationslösningar söker vi nu en Schemaläggare / Content Scheduler inom TV och film för ett konsultuppdrag. I rollen kommer du att arbeta tillsammans med produkt- och teknikteamet med målet att erbjuda en förbättrad kundupplevelse genom att planera innehåll i tv-tjänsterna. Din främsta arbetsuppgift att säkerställa att rätt programinformation (inkl bilder) finns på rätt titel, att premiärer och avsnitt i populära serier blir planerade i tid och med rätt kvalitet (t.ex. undertexter, ljud och bild). Vidare kommer du bl.a. koordinera hyrfilmskampanjer, upprätthålla lanseringsplaner samt vara med och schemalägga övrigt innehåll.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, samt planerings- och presentationssystem
Du har ett genuint intresse för TV och streaming, och har koll på omvärlden för att veta vilka aktuella skeenden som driver tittande
Du har viss erfarenhet av bildbehandling
Du är flytande i svenska, både skriftligen och muntligen
Det är meriterande om du har arbetat med XML och Json
Det är meriterande om du har en akademisk examen inom relevant område

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Schemaläggare / Content Scheduler är du noggrann och detaljorienterad, samt en teamplayer med mycket god förmåga att kunna samarbeta med olika team. Du måste ha en dataorienterad inställning och förmåga att kunna se tjänsten ur olika kundsegments perspektiv.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Tjänsten beräknas tillträda i augusti/september och pågå i 6 månader framåt, med goda chanser till förlängning. Du kommer att bli anställd som konsult hos oss på JobBusters och arbeta hos vår kund inom kommunikationslösningar. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) så snart som möjligt. Processen är löpande och tjänsten kan komma att tillsättas snart. Vi ser fram emot din ansökan! Nyckelord: Schemaläggare, Innehåll, Scheduler, Content, Kommunikation, TV, Film, Streaming, Kundupplevelse, Customer, Experience, Arbete, Jobb, Work, Stockholm, Sthlm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb. Detta konsultuppdrag som Schemaläggare / Content Scheduler kommer att utföras hos vår populära kund inom kommunikationslösningar, med kontor i Stockholm.