Samordnare - miljö & hållbarhet

Samordnare - miljö & hållbarhet

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en Miljö- och Hållbarhetssamordnare till vår kund som är en svensk myndighet. Rollen som miljö- och Hållbarhetssamordnare innefattar ett övergripande ansvar för miljö- och hållbarhetsfrågor. Rollen innefattar även uppföljning av entreprenörer under projektens produktionsskede med löpande rapportering. Exempel på uppdrag och ansvarsområden för miljö- och hållbarhetssamordnaren: Upprätta planer för hållbarhet, social hållbarhet och miljö inom programmet och i projekten, inhämta information och omvärldsbevaka hållbarhetsfrågor som sedan kontinuerligt kommuniceras ut till projekten inom programmet. Vidare kommer samordnaren ansvara för att följa upp mot bolagets riktlinjer, identifiera projektens behov av projektspecifika rutiner, riktlinjer, mallar och verktyg inom hållbarhetsområdet, upprätta dessa och vara ett stöd i tillämpningen och granska projektdokumentation så som planer, rutiner, mm som påverkar eller kan påverka projektets hållbarhetsarbete.

Kvalifikationer

Minst tre (3) års högskole-/ universitetsutbildning inom miljö och/eller samhällsplanering eller motsvarande.
Minst ett (1) års erfarenhet som miljö- eller hållbarhetssamordnare inom järnvägsprojekt hos en offentlig beställare med en total projektbudget över 200 MSEK.
Minst två (2) års erfarenhet av hantering av tillståndsfrågor inom miljö och hållbarhet inom anläggningsprojekt
Minst tre (3) års erfarenhet av arbete med miljö- eller hållbarhetsfrågor för anläggningsprojekt.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/v på plats hos kunden. Vår kund önskar start 2-jan-2023 och uppdraget förväntas löpa till och med 30-jun-2024, med goda chanser till förlängning. Kunden omfattas av säkerhetsskyddslagstiftningen vilket innebär att uppdraget kan vara placerat i säkerhetsklass och säkerhetsprövning av konsult krävs. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan redan idag, då intervjuer sker löpande. Deadline för ansökningar är 2022-11-23 klockan 12.00.
Mer info
Kontaktperson My Johansson
Telefon 073 713 82 13
Email Mejla My Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 dec 2022 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.