Arbetsuppgifter

Till vår kund som är stora inom värmepumpsbranschen och har mångårig erfarenhet och kunskap om uppvärmning av fastigheter söker vi nu en Säljare av kundens luftvärmepumpar. Du kommer att arbeta med ett brett kontaktnät inom ditt område och ditt ansvarsområde är att bearbeta både nya och befintliga kunder, främst mindre bolag, med att sälja kundens luftvärmepumpar. I rollen som Säljare hos vår kund kommer du att ansvara för försäljningen inom tilldelade regioner i Stockholm, Mälardalen, Sörmland, Östergötland och Gotland, och arbeta både på kontor och ute på fält. Vi ser att du har flera års erfarenhet från en tidigare roll som Säljare och inom samma eller motsvarande bransch. Du har från din tidigare erfarenhet vana vid teknisk försäljning och nykundsbearbetning inom B2B.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet från en roll som teknisk Säljare inom B2B, meriterande inom samma bransch eller motsvarande.
  • Du har minst gymnasial utbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning inom relevant område.
  • Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.
  • Du har giltigt B-körkort.
Personliga egenskaper

För att du ska trivas i rollen som Säljare ser vi att du som person har en förmåga att strukturera och planera ditt arbete, du kan sätta upp och hålla tidsramar. Du trivs att arbeta i en roll med flexibilitet under ansvar där du sätter ditt eget schema. Som person trivs du i en relationsbyggande roll där du kan hantera olika situationer på ett konstruktivt sätt samt främja relationsbyggande.

Vad vår kund kan erbjuda

Som arbetsgivare kan vår kund erbjuda dig en spännande arbetsmiljö i ett familjärt och sammansvetsat gäng, med högt i tak och stark lagkänsla. Som anställd hos vår kund erbjuds du ett generöst förmånspaket med bland annat friskvårdsbidrag och kunden till oss tillhandahåller även tjänstebil och annan nödvändig utrustning för rollen som Säljare. Du kommer att ha en fast lön med generöst bonuspaket på årsbasis.

Lön

Lön, enligt överenskommelse med bonus

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Lina Isberg. Detta är en heltidstjänst och du blir anställd direkt hos vår kund med provanställning om sex månader som sedan övergår i en tillsvidareanställning. Kunden till oss ser gärna start efter semesterperioden, under september månad. Du kommer att utgå från ditt hemmakontor och arbeta ute på fält tisdagar-fredagar. Resor förekommer i rollen med cirka 30-40 stycken hotellnätter per år. Sista ansökningsdatum är 2022-07-09. Intervjuer sker löpande och annonsen kan komma att tas ner innan sista ansökningsdatum. Så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lina Isberg
Telefon 073 320 49 80
Email Mejla Lina Isberg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 juli 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds affärsidé är att erbjuda beprövade produkter av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser och villkor. Genom ett väl anpassat sortiment av ständigt lagerhållna produkter, erbjuder de snabba och säkra leveranser till kunder i hela Norden. Kunden till oss ingår i en större koncern där koncernmoderbolaget är Scanoffice Oy i Finland som är Nordens största grossist av luft-luftvärmepumpar. Vår kund startade sin verksamhet 2011 och har sålt värmepumpar sedan 2013. Teamet av säljare består idag av en säljare för varje uppdelad region med en ansvarig säljchef. Hos vår kund tillhör du ett sammansvetsat gäng med stark lagkänsla - där de är bra på att fira medgångar som ett lag!