Säljare som vill bidra till bättre arbetsplatser i stockholm

Säljare som vill bidra till bättre arbetsplatser i stockholm

Arbetsuppgifter

Nu söker JobBusters Försäljare till vår spännande kund Rahmqvist AB! Eric Rahmqvist AB är en internationell företagsgrupp bestående av nio varumärkesdivisioner och har drygt 400 anställda. De finns representerade i 16 länder och har egna försäljningsbolag i 10 länder. Eric Rahmqvist är specialister på allt som har med arbetsplatser, kontorsmaterial och dess användning att göra. De utvecklar smarta produkter som hjälper kunder att arbeta effektivare och hälsosammare för att göra människors jobb lite enklare, tryggare och roligare. Som Försäljare kommer du att arbeta med försäljning av Rahmqvists produkter och arbeta mot uppsatta mål. Nyckeln till framgång är en bra start! Du kommer att erbjudas en personlig säljcoach som kommer att guida dig din första tid hos vår kund. Som Försäljare hos vår kund erbjuds du en plats på Rahmqvist College där du får en 3 stegs utbildning för att ge dig bästa förutsättningarna för att lyckas i din roll.

Kvalifikationer
  • Du har körkort
  • Det är meriterande men inget krav med tidigare säljerfarenhet
Personliga egenskaper

För att lyckas som Säljare är det viktigt att du har ett affärssinne och att du är orädd för att prata med människor. Du arbetar gärna självständigt och har ett starkt driv till att utvecklas i din roll. Vi ser gärna att du har ett entreprenörstänk och är disciplinerad. Du har svårt att sitta still och njuter av att få vara ute och jobba på fältet.

Lön

Rörlig lön
Prestationslön samt garantilön under utbildningsperioden

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.
Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: säljare, försäljning, sälj
Mer info
Kontaktperson Charlene Trowell
Telefon 072 396 69 00
Email Mejla Charlene Trowell
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.Du kommer att arbeta hos vår spännande kund i Stockholm!