Säljare / kundansvarig / account manager till framgångsrikt techbolag

Säljare / kundansvarig / account manager till framgångsrikt techbolag

Arbetsuppgifter

Till vår kunds kontor i centrala Stockholm söker vi nu en Kundansvarig Säljare som vill vara med på deras fortsatta framgångsresa!

Som Kundansvarig Säljare hos vår kund får du en mycket varierad och spännande roll med stor frihet under ansvar, samtidigt som du har tillgång till ett stort stöd i teamets gemensamma säljkompetens, där ni kontinuerligt delar insikter, reflektioner och framgångar. Din roll innebär att sälja konsultlösningar inom IT/tech till deras kunder, och du arbetar både mot befintliga kunder samt kommer att vara med och utveckla nya affärer. Kunderna du jobbar mot är välkända varumärken med stora/kontinuerliga behov och är attraktiva arbetsplatser vidare för konsulter. Du har ett helhetsansvar för din befintliga kundstock och i ditt arbete kommer du att ha kontakt med beslutsfattare på olika nivåer och vi söker dig som är duktig på att bygga långsiktiga och nära relationer med kunder. Du tillhör deras säljteam som består av 8 säljare.

Kvalifikationer
  • Du har erfarenhet av framgångsrik försäljning, gärna inom IT/tech.
  • Du kan hantera både strategisk kundutveckling samtidigt som du får en kick av nya samarbeten!
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då dessa två språken används i ditt dagliga arbete
Personliga egenskaper

Vi söker dig som brinner för relationsskapande säljroller med stort fokus på hög aktivitet! Du älskar att utmana och utmanas - och framförallt vill vara en del av att hålla både företaget du jobbar på och deras kunder i framkant! Du har hög servicekänsla och är nyfiken på att förstå deras kunders verksamhet samt drivs av att utveckla affärer och kundrelationer långsiktigt.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund får du möjlighet att arbeta med kompetenta och drivna kollegor och konsulter. Du får arbeta med intressanta kunder och uppdrag på ett företag i stark tillväxt. För rätt person erbjuds förmånliga villkor och goda förtjänstmöjligheter. Bolaget har korta beslutsvägar och stora möjligheter att utmanas och utvecklas. Samarbete, humor & öppenhet är viktigt och för att bidra till laganda arrangeras gruppträning, festligheter och fredags-AW's.

Lön

Fast lön + provision

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johnsson. Rollen är på heltid, med flexibla arbetstider. De önskar start så snart som möjligt efter överenskommelse och tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.

Sökord: Säljare, Kundansvarig, Client responsible, Account manager, Key Account manager, Techbolag
Mer info
Kontaktperson Johanna Johnsson
Telefon 0721883399
Email Mejla Johanna Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 maj 2021 (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en snabbväxande agency som matchar världens bästa techtalanger med ledande bolag för att skapa tillväxt och utveckling. Rätt person på rätt plats. Varje gång. Du kommer att arbeta på deras kontor som ligger centralt i Stockholm City. Du kommer bli en del av ett härligt och rutinerat team bestående av 16 kollegor, varav 8 som arbetar med försäljning. På kontoret kommer du omringas av erfarna kollegor och en atmosfär som präglas av stor öppenhet och hög teamkänsla. Dessutom delar de passionen för att göra bra affärer och ha roligt på jobbet. Hos dem kommer du mötas av en positiv vibe, arbetsglädje och en tempofylld miljö.