Säkerhetshandläggare till vår kund inom offentlig verksamhet

Säkerhetshandläggare till vår kund inom offentlig verksamhet

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en säkerhetshandläggare till vår kund inom offentlig sektor! I rollen som säkerhetshandläggare kommer du genomföra säkerhetsprövning av personal som ska anställas hos vår kund samt vara med och utveckla vår kunds säkerhetsövningsprocess. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att boka in och hålla säkerhetsprövningsintervjuer och därefter bedöma och rapportera personers tillförlitlighet ur ett säkerhetsperspektiv.

Kvalifikationer
  • Fullföljd gymnasieutbildning.
  • Ett par års erfarenhet av säkerhetsprövning alternativt erfarenhet av rekrytering.
  • Ett par års erfarenhet av säkerhetsskyddslagen, säkerhetskyddsförordningen och säkerhetspolisens föreskrift om säkerhetsskydd.
  • Behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.
  • Meriterande att ha arbetat inom en myndighet under minst 6 månader.
  • Meriterande med dokumenterad utbildning inom säkerhetsskydd.
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som säkerhetshandläggare tror vi att du är en utåtriktad, ödmjuk och förtroendegivande person. Du besitter god samarbets- och initiativförmåga samtidigt som du kan arbeta självständigt mot uppsatta mål. Vi tror också att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig efter olika arbetstempon. Utöver nämnda egenskaper tror vi också att du har en god kommunikativ förmåga och trivs med att arbeta med administrativa arbetsuppgifter.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider. Vår kund önskar start 2022-01-09 och uppdraget sträcker sig till 2022-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Innan uppdragsstart kommer du själv att genomgå en säkerhetsprövning med bakgrundskontroller och säkerhetsintervju. Handläggningstiden för säkerhetsprövningen är 4-8 veckor.

Sökord: säkerhetshandläggare, säkerhet, säkerhetsprövning.
Mer info
Kontaktperson Mikaela Carlsson
Telefon 076 511 56 11
Email Mejla Mikaela Carlsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 12 dec 2021 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.