Rekryteringschef till jobbusters!

Rekryteringschef till jobbusters!

Arbetsuppgifter

Är du redo för rollen som Rekryteringschef hos JobBusters?

Nu söker vi dig som brinner för rekrytering och affärer! JobBusters står inför flera spännande projekt och satsningar - vi letar efter dig som vill vara med på resan!
Du kommer att ha en central roll där du dels ansvarar för rekryteringar till våra kunder, samtidigt som du arbetar operativt och strategiskt som teamleader för vårt växande rekryteringsteam samt äger processer för affärer och projekt. Du har:
 • Resultatansvar för tillväxtmål inom teamet.
 • Personalansvar för ditt team genom coachning, uppföljning och utveckling. Du leder och fördelar arbetet inom teamet.
 • Delaktighet i att driva och utveckla våra affärer.
 • Ansvar för egna rekryteringsprocesser.
 • Ansvar för kundnöjdhet och uppföljning av nyckeltal.
Arbetet sker i nära dialog med ledning där du har stort utrymme att påverka och utveckla JobBusters framtid!

Kvalifikationer
 • Du är en vass rekryterare med ett relevant nätverk och erfarenhet från ett eller flera av våra områden (Administration, Ekonomi, Försäljning, Marknad, HR och IT).
 • Du har ett genuint engagemang som entusiasmerar, samtidigt som du kan ställa krav och är tydlig med förväntningar.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda en grupp.
 • Du har en god affärs- och ekonomiförståelse och gillar att nå uppsatta mål och resultat.
 • Du har ett brinnande intresse för affärer och att utveckla kundsamarbeten.
 • Du känner dig trygg i rekryteringsprocessens alla delar.
 • Du har ett intresse för digitala lösningar och system, som effektiviserar och automatiserar.
Personliga egenskaper

Vi söker dig med en stark egen drivkraft, som är initiativrik och inte är rädd för att ta ansvar. Du är strukturerad, prestigelös och lösningsorienterad. Vidare har du en god kommunikationsförmåga, tycker om att skapa goda relationer och att nätverka kommer naturligt för dig.
Som ledare inspirerar du ditt team och föregår med gott exempel. Du är en person som drivs av att nå mål, både individuellt och i grupp. Du har en naturlig fallenhet för affärer och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i när det behövs.

Lön

Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, tillsvidare med start enligt överenskommelse.
Skicka in din ansökan snarast. Urval sker löpande och vår målsättning är att påbörja intervjuer innan påsk. Vi ser fram emot din ansökan!

Sökord: Rekryteringschef, Rekryterare, rekrytering, rekryteringskonsult, chef, HR, IT-rekrytering.
Mer info
Kontaktperson Malin Jagerholm
Email Mejla Malin Jagerholm
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi erbjuder dig en flexibel och dynamisk roll i en entreprenöriell företagsmiljö. Här har du möjlighet att påverka, inte bara din egen men också företagets framtid!
Eftersom våra medarbetare är vår största tillgång, finns det vid goda prestationer mycket goda möjligheter till utveckling både personligen och i företaget. Du kommer också märka att vi är kunskapstörstiga och inte vill stå still - därmed främjar vi utbildning och kontinuerlig kompetensutveckling!
Vi litar på dig och erbjuder stor frihet under eget ansvar, med mycket flexibla arbetstider. Vi präglas av en företagskultur med högt till tak, hög ambitionsnivå, korta beslutsvägar och en trevlig arbetsmiljö. Du kommer att jobba med kompetenta och drivna arbetskollegor som peppar varandra att prestera i team - vi ska ha kul på vägen, tillsammans!

JobBusters är värderingsstyrt rekryterings- och personaluthyrningsföretag. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal som hjälper företag med kompetensförsörjning och arbetar gentemot ett brett spektra av branscher med inriktning mot tjänstemän. Vår spetskompetens är inom områdena Administration, Ekonomi, Försäljning, Marknad, HR och IT.
Idag samarbetar vi med allt ifrån stora globala företag till mindre lokala bolag. Långsiktigt samarbete är något vi strävar efter, där vår målsättning alltid är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!
Du kommer att arbeta på vårt kontor mitt i city, på Hötorget.