Rekryterare

Rekryterare

Arbetsuppgifter

Vår kund som är ett svenskt helägt statligt forskningsinstitut söker nu erfarna och självgående Rekryterare för tidsbegränsat uppdrag, för att stötta verksamhetens chefer i rekryteringar genom hela processen. I rollen kommer du att hantera hela eller delar av rekryteringsprocessen - alltifrån behovsanalys, kravprofil, annonsutformning, rekryteringsstrategi och administration, till urval, intervjuer och referenstagning. Du kommer vara en drivande motor genom hela processerna och vid behov och volym agera som projektledare samt vara stöd och bollplank till rekryterande chefer och arbeta nära tillsammans med verksamhetens HR-chefer. Som rekryterare blir du en del av ett framåtblickande och ambitiöst HR- och Internkommunikationsteam. Vår kunds ansvarsområden täcker alla delar inom HR och Internkommunikation, och deras sätt att arbeta reflekteras av hur världen runt omkring oss förändras; de är flexibla, sätter människan i fokus och håller sig uppdaterade på sin omvärld. Genom nyfikenhet, lagarbete och nära dialog arbetar vår kund med ambitionen att skapa en chef-och kandidatupplevelse i världsklass.

Kvalifikationer

Gedigen erfarenhet av att arbeta med rekrytering av chefer och specialister
Svenska på professionell nivå är ett krav men du behöver också behärska engelska på en basnivå i både text och tal
Erfarenhet av att arbeta med tester och personlighetsbedömningar är en merit
Certifiering i Assessios tester MAP/Matrigma är en merit

Personliga egenskaper

Då en stor del av uppdraget är av självständig karaktär kräver rollen att du med enkelhet sätter sig in i nya arbetssätt och system, kan prioritera din tid och navigera i en matrisorganisation. Du är trygg och självgående i din roll samt vet hur man kommunicerar med rekryterande chefer, kandidater och kollegor på olika nivåer. Hög professionalitet och flexibilitet, en inlyssnande attityd, ansvarskänsla och leveransförmåga är exempel på egenskaper vår kund söker.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Heltid, 40h/vecka. Vår kund önskar start 2022-08-28 och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-31. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund i Stockholm/Göteborg, det finns även möjlighet att jobba på distans 2-3 dagar i veckan. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande, första urvalet kommer ske 2022-08-05. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval.

Sökord: Rekryterare, Recruiter, Talent Acquisition Specialist, TA Specialist, Personalspecialist, Rekrytering, Recruiting, Personalvetare, Human Resources, HR, Stockholm, Göteborg, Remote
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 sept 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.