Rekryterare

Rekryterare

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en stor matvarukedja söker vi nu efter en erfaren Rekryterare för ett konsultuppdrag. Du kommer att arbeta med intern rekrytering inom ett specifikt område där du kommer vara ansvarig för att driva hela rekryteringsprocessen från ax till limpa. Som Rekryterare hos vår kund kommer du arbeta med kompetensbaserad rekrytering och intervjumetodik. Vi tror att du har en kombination av flera års erfarenhet inom rekrytering och relevant utbildningsbakgrund. Du brinner för rekrytering som kompetensområde och sätter en ära i att vara uppdaterad kring vad som händer inom rekryteringensvärlden.

Kvalifikationer
  • Du har utbildning inom relevant område.
  • Du har flera års erfarenhet av att arbeta med kompetensbaserad rekrytering.
  • Du pratar och skriver svenska obehindrat.
  • Du pratar och skriver engelska obehindrat.
  • Meriterande om du har erfarenhet av rekrytering inom retail/butik.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Rekryterare tror vi att du är nyfiken och lösningsorienterad. Vidare beskrivs du som noggrann och strukturerad och kan enkelt prioritera och organisera ditt arbete. Din omgivning skulle beskriva att du har lätt för att samarbeta med andra, få andra att vilja följa dig och på ett naturligt sätt har förmågan att skapa förtroende hos de du möter. Du kan hantera arbetsuppgifter högt som lågt, har en stark kommunikativ förmåga samt sprider glädje kring dig. Stämmer detta in på dig så är du troligtvis den vi söker!

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Uppdraget kan vara på både 50% och 100% med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget kommer löpa till 2023-03-31 med chans till förlängning. Du kommer vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Sökord: Rekryterare, kompetensbaserad rekrytering, recruiter, personalvetare
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 14 juli 2022 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.