Rekryterare

Rekryterare

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en statlig förvaltningsmyndighet söker vi nu en Rekryterare! Rollen innebär att du kommer arbeta som Personalspecialist i funktion som Rekryterare. Du kommer hantera rekryteringsprocess från ax till limpa och intervjua specialister tillsammans med din chef. Vi tror att du är en person som kan ge den bästa kandidatupplevelsen genom att tillämpa ett personligt förhållningssätt och att du alltid gör det lilla extra!

Kvalifikationer
  • Akademisk examen inom HR-området eller annan motsvarande utbildning som bedöms relevant
  • Cirka två års erfarenhet (eller mer) av rekrytering (det viktigaste är kvalité, ordning och reda och konsultpersonlighet!)
  • Arbetat i rekryteringsverktyget ReachMee eller annat rekryteringsverktyg
  • Erfarenhet av referenstagning
  • God svenska både muntligt och skriftligt
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Rekryterare krävs det att du är social, nyfiken, ansvarstagande och självgående. Du stimuleras av att bygga relationer och trivs att arbeta i ett högt tempo. Andra egenskaper vi tror du har är förmågan att planera, prioritera och strukturera ditt arbete. Vidare tror vi att du har en mycket god kommunikationsförmåga.

Lön

Lön, enligt överenskommelse

Tillträde och ansökan

Tjänsten är på 70% i maj och juni, 50% i juli och augusti och från och med september går tjänsten över till heltid (40h/vecka). Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 2022-12-31, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult och arbeta hos vår kund med kontor i Stockholm. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) snarast, då intervjuer sker löpande. Ansökningar mottagna omgående kommer hanteras i ett första urval. Sista ansökningsdag är 2022-05-06.

Sökord: Rekryterare, Recruiter, Talent Acquisition Specialist, TA Specialist, Personalspecialist, Rekrytering, Recruiting, Personalvetare, Human Resources, HR, Stockholm
Mer info
Kontaktperson Jennifer Norin
Telefon 070 838 03 96
Email Mejla Jennifer Norin
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.