Rekryterare

Rekryterare

Arbetsuppgifter

Till vår kund som är en stor apotekskedja söker vi nu en Rekryterare! Du kommer att fungera som en inhouse-rekryterare och stötta cheferna i rekryteringsprocesserna. Du kommer att vara delaktig i hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och rekrytera till flera funktioner inom företaget så som inköp, marknad och kommunikation samt e-handel.
I dina arbetsuppgifter ingår också att bidra till att utveckla rekryteringsprocessen för att förenkla för cheferna och säkerställa bästa möjliga kandidatupplevelse, samt utbilda och stötta cheferna att förbättra sin förmåga att rekrytera. Du kommer även bidra till att bygga upp en talangpool och knyta långsiktiga kontakter med potentiella kandidater. Vidare kommer du även att jobba övergripande med aktivering av kundens varumärke genom Employer Branding.

Kvalifikationer
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, t.ex. HR/Personal/Arbetsvetenskap eller motsvarande tillgodosedd arbetserfarenhet.
  • Du har 2-3 års erfarenhet av kompetensbaserad rekrytering.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat.
  • Meriterande om du har erfarenhet av Employer Branding.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att planera och genomföra event.
  • Meriterande om du har erfarenhet av att rekrytera till seniora befattningar.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Rekryterare så är du en relationsskapande lagspelare som älskar att arbeta med människor. Du har en god kommunikativ förmåga, är driven, självgående och effektiv. Du är också förtroendegivande och har en förmåga att inspirera andra. Vidare så är du innovativ samt har mycket god organisationsförmåga.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid, kontorstider med möjlighet till att arbeta hemifrån 2 dagar i veckan. Vår kund önskar start omgående och uppdraget förväntas löpa till 31/1 2023, med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår kund i Solna. Skicka in din ansökan (gärna i Word-format) då intervjuer sker löpande. Sökord: Rekryterare, Talent Acquisition, Recruiter,
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juni 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.