Rekryterare / resource manager rekryteras till framgångsrikt bolag

Rekryterare / resource manager rekryteras till framgångsrikt bolag

Arbetsuppgifter

Vår kund fortsätter att växa och vi är nu på jakt efter en ny kollega som vill vara med att etablera ett nytt affärsområde som de kallar Enterprise. Du kommer vara ansvarig för all leverans inom området, dvs säkerställa att deras kunder får in rätt konsult samtidigt som du arbetar strategisk med att sätta processer och rutiner på plats. I rollen kommer du arbeta tight med kundansvarig för att utöka affärsområdet.

Detta är en perfekt roll för dig som älskar kombinationen av både operativt och strategiskt arbete! Kunderna som du kommer att arbeta med är välkända varumärken, verksamma inom en rad olika branscher och har ram-avtal.

Du kommer att ha många kontaktytor, både internt och externt. Utöver direktkontakt med inköp och beställare tar du även kontakt med leverantörer som kan ta fram den specifikt efterfrågade kompetensen som kunden vill ha. Självklart ansvarar du själv för viss rekrytering och sourcing också.

Mer information om rollen och företaget får du i ett nästa skede.

Kvalifikationer
  • Du har arbetat med att leverera konsulter mot större kunder tidigare och förstår hur de processerna fungerar.
  • Du har förståelse av olika roller inom IT/tech.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift då dessa två språken används i kontakt med både konsulter och kunder.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av ram-avtal, prisförhandlingar, avrop, etc.
Personliga egenskaper

Vi tror att du orädd och vågar kasta dig in i arbetet och ta initiativ, exempelvis tycker du det är en rolig utmaning att ringa konsulter och leverantörer trots att du inte kommer att kunna svara på alla eventuella frågor på en gång. Du har förmåga att skapa kontakter och få förtroende, vilket gör att de alltid är och förblir deras partners förstahandsval för samarbeten. Vidare är du bra på att strukturera upp ditt arbete och att hålla många bollar i luften samtidigt, då du på sikt kommer få arbeta med många uppdrag parallellt.

Vad vår kund kan erbjuda

De erbjuder en kultur som präglas av affärsmässighet, utvecklingsorienterad syn samt ett delegerat, ansvarsfullt och beslutsfört arbetssätt. Bolaget har korta beslutsvägar och stora möjligheter att utmanas och utvecklas. Samarbete, humor & öppenhet är viktigt och för att bidra till laganda arrangeras gruppträning, festligheter och fredags-AW's.

Lön

Fast + rörlig del

Tillträde och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vår kund med JobBusters. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Johanna Johnsson.
Rollen är på heltid, med flexibla arbetstider. Start enligt överenskommelse och tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Mer info
Kontaktperson Johanna Johnsson
Telefon 0721883399
Email Mejla Johanna Johnsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 apr 2021 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

De är en snabbväxande agency som matchar världens bästa techtalanger med ledande bolag för att skapa tillväxt och utveckling. Rätt person på rätt plats. Varje gång. Du kommer att arbeta på deras kontor som ligger centralt i Stockholm City.