Redovisningsekonom

Redovisningsekonom

Arbetsuppgifter

Till vår kund som verkar inom försäkringsbranschen så söker vi nu en erfaren Redovisningsekonom. Som Redovisningsekonom kommer du vara en viktig del av bokslutsarbetet samt bistå redovisningsansvarig i mer komplexa arbetsuppgifter. Vidare kommer du i din roll som Redovisningsekonom att sköta manuella bokningar, avstämningar, rapporteringar och kvartalsrapporter. Du kommer även hantera myndighetsrapportering och årsredovisning.

Kvalifikationer
  • Du har en akademisk examen inom relevant område, alternativt omfattande praktisk erfarenhet som kan likställas med en utbildning.
  • Du har ett par års erfarenhet i rollen som Redovisningsekonom där du ansvarat för årsredovisning.
  • Du har erfarenhet försäkringsredovisning.
  • Du har erfarenhet av myndighetsrapportering.
  • Du har erfarenhet av koordinering mot CFO och Business Controller.
  • Du är flytande i svenska, i såväl tal som skrift.
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom behöver du vara självgående och ha ett par års erfarenhet av löpande redovisning samt bokslutsarbete. Du har ett öga för detaljer och vill ta ansvar. Du är van att prioritera bland arbetsuppgifter och trivs att arbeta mot deadlines.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid och kontorstider med möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Vår kund ser start för rollen så snart som möjligt och uppdraget förväntas löpa till 2023-04-30, med goda chanser till förlängning. Du kommer bli anställd som konsult hos JobBusters och arbeta hos vår kund med placering i Stockholm. Skicka gärna in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan redan idag! Sökord: Redovisningsekonom, Redovisningskonsult, Bokslut, Försäkringsbranschen, Myndighetsrapportering
Mer info
Kontaktperson Johanna Johansson
Telefon 076 719 66 61
Email Mejla Johanna Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2022 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.