Redovisningsekonom till företag i centrala stockholm, start omgående

Redovisningsekonom till företag i centrala stockholm, start omgående

Arbetsuppgifter

I samarbete med vår kund söker vi dig som är en driven och strukturerad Redovisningsekonom med några års arbetslivserfarenhet! I rollen som Redovisningsekonom kommer du tillhöra ekonomiavdelningen tillsammans med 5 medarbetare. Du kommer att arbeta med att delta i löpande redovisningsarbete med tillhörande avstämningar och kommer tillsammans med kollegor att förbereda inför samt genomföra bokslut. Du kommer även att vara ansvarig för vissa processer inom redovisningsområdet. Vidare kommer du ha viss kontant och kredithantering samt hantera kund- och leverantörsfakturor. Som Redovisningsekonom kommer du även genomföra avstämningar och kontroller.

Kvalifikationer
  • Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning
  • Du har goda kunskaper i Office-paket, framförallt Excel
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av Visma Controll, DCE och Autopay
  • Det är meriterande om du har relevant utbildning
Personliga egenskaper

För att lyckas i tjänsten som Redovisningsekonom behöver du vara strukturerad, serviceinriktad och noggrann i ditt arbetssätt. Du har god kommunikationsförmåga och hög integritet. Vidare har du lätt för att samarbeta samtidigt som du är självgående och trivs med ansvar. Vi tror även att du är en person som har stort engagemang för ditt arbete och viljan att ständigt lära dig nytt.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start omgående och tjänsten är ett vikariat som förväntas löpa t.o.m. februari 2020 med stor möjlighet till förlängning. Du kommer bli rekryterad av vår spännande kund. Innan anställning kommer en säkerhetskontroll genomföras.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Ekonom, Revisor, Redovisning, bokföring, bokslut, revision, excel, ekonomisystem, ekonomi
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 08-525 240 24
Email Mejla Malin Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Du kommer att arbeta hos vår kund som är ett medelstort företag med ca 300 anställda i centrala Stockholm. Då detta är en mycket attraktiv arbetsplats, önskar kunden vara konfidentiell. Mer information kommer ges om du går vidare i processen