Redovisningsekonom till aspia

Redovisningsekonom till aspia

Arbetsuppgifter

Som redovisningskonsult hos Aspia har du en omväxlande och självständig roll. Du arbetar på uppdrag av kund och arbetet utförs främst på det egna kontoret men kan även innebära arbete ute hos kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av bokslut, årsredovisningar och deklarationer.

Hos Aspia arbetar du alltid i ett team med både juniora och seniora kollegor som har ett gott utbyte av varandras erfarenheter. Som erfaren redovisningskonsult kommer du även att handleda och stödja mer juniora medarbetare, varför vi gärna ser att du har ett pedagogiskt sätt och tycker att det är kul att lära ut. Hos oss kommer du få möjlighet att fortsätta utveckla dina projektledaregenskaper.

Kvalifikationer
  • Du har högskoleutbildning inom ekonomi, alternativt annan relevant eftergymnasial utbildning.
  • Vi ser också att du har några års erfarenhet av motsvarande arbete sedan tidigare, gärna från redovisnings- eller revisionsbyrå eller från en ekonomiavdelning.
Personliga egenskaper

Vi söker dig som har en positiv inställning, är driven och trivs i mötet med kunden och har lätt för att etablera nya förtroendefulla kontakter. Du är affärsinriktad och drivs av ett intresse att utveckla verksamheten och kundens affärer och att aktivt medverka till utveckling inom ditt arbetsområde. Vi tror att du trivs i en föränderlig miljö där du kan vara med och påverka och skapa struktur. Hos oss kommer du att ha stor möjlighet att fortsätta utvecklas!

Vad vår kund kan erbjuda

Hos oss erbjuds du möjligheter till personlig utveckling genom varierande och utmanande arbetsuppgifter samtidigt som du lär känna olika branscher och företag. Du arbetar efter en individuell utvecklingsplan som du sätter upp tillsammans med din coach. Du erbjuds även att ta del av ett omfattande utbildningsprogram med möjligheter att certifieras. I rollen som konsult på Aspia kommer du att bredda din egen kompetens samtidigt som du skapar värde för våra kunder.

Lön

Lön enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start OMGÅENDE eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Redovisningsekonom, redovisning, konsult, ekonom, bokslut
Mer info
Kontaktperson Camilla Wohlin
Telefon 0709-788 688
Email Mejla Camilla Wohlin
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 dec (27 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aspia är ett nytt varumärke på en unik resa. Hos oss ges du den ovanliga möjligheten att vara med och utveckla en verksamhet som är marknadsledande redan från start. Vi har 70 kontor runt om i landet och 1100 medarbetare som hjälper våra kunder att förverkliga sina drömmar - genom att ge dem möjlighet att göra det de är bäst på.

Aspia levererar redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster. Men vi vågar också vara den innovativa nytänkaren som utvecklar nya tjänster i en annars ganska traditionell bransch. Tillsammans leder vi marknaden mot ett enklare, bättre, lönsammare företagande.

Vi jobbar i en inkluderande, rolig och kreativ miljö, där vi tar gemensamt ansvar, ofta arbetar i team och satsar mycket på varje medarbetares utveckling. Därför kan Aspia mycket väl, redan från start, vara det bästa stället att jobba på för dig som tycker om att förverkliga drömmar.