Redovisningsekonom i början av sin karriär till modebolag

Redovisningsekonom i början av sin karriär till modebolag

Arbetsuppgifter

Vi söker du dig som har jobbat något år med bokföring och ekonomi till ett uppdrag som Redovisningsekonom hos vår spännande kund. I rollen som Redovisningsekonom kommer du få stort ansvar för uppgifter som fakturahantering, skapa betalningsförslag, kontoavstämningar samt kommunicera med andra kontor och avdelningar. Fakturahanteringen innebär skanning, granskning, verifiering och registrering. Du kommer även vara med och arbeta med utvecklingen för företagets interna processer och rutiner.

Kvalifikationer
  • Du har relevant universitetsexamen
  • Du har minst ett års erfarenhet av att arbeta med ekonomi och bokföring
  • Du kommunicerar obehindrat på engelska både muntligt och skriftligt
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP eller annat affärssystem
  • Det är meriterade om du har svenska språkkunskaper
Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen som Redovisningsekonom hos vår kund ska du trivas med ansvar, högt tempo och många bollar i luften. Du har lätt för att snabbt sätta dig in i nya uppgifter och system. Vidare är du nyfiken, analytisk och lösningsorienterad. För att trivas i rollen som Redovisningsekonom hos vår kund bör du även vara social, hjälpsam, kommunikativ och en team-player med positiv inställning.

Lön

Lön, enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Vår kund önskar start 2020-01-07 och uppdraget förväntas löpa t.o.m. 2020-06-02 med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara anställd av JobBusters som konsult hos vår spännande kund.

Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Sökord: Junior redovisningsekonom, Ekonom, Accountant, Controller, Finance, Financial, Transaktioner, Ekonomiassistent, Redovisningsassistent, Bokföring, Revisor
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 08-525 240 24
Email Mejla Malin Johansson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 2 jan 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JobBusters är ett auktoriserat personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi är inriktade mot tjänstemän och sätter stort värde i att hitta rätt person till rätt position. Genom att vara flexibla, tillgängliga och närvarande i relation till kund, konsult och kandidat, har vi som målsättning att hitta våra kunders drömkandidat och våra kandidaters drömjobb.
Du kommer att arbeta hos vår kund som är en stor aktör inom modebranschen.
Arbetsplatsen är belagd i södra delarna i centrala Stockholm.